POMOCY PROSZE!! Doświadczeni motocykliści pomóżcie
• Strona 1 z 1
POMOCY PROSZE!! Doświadczeni motocykliści pomóżcie
Witam, jestem posiadaczem motocykla Aprilia RS 125 ogólnie wściekły sprzęt tyle że przyspożył mi wczoraj kłopotu:(
Otóz cały dzień jeździłem i nic jej nie było, pod koniec dnia postanowiłem się troszke powygłupiac i zacząłem stawiać ją na koło. Postawiłem ujechałem z 20m i upadłem (nie przewróciłem się po prostu wylądowałem na 2 kołach dosyć twardo). Motor momentalnie zgasł i od tej pory nie ma mowy o odpaleniu, nawet na moment nie załapuje. Rozrusznik kręci, akumulator nowy, gaźnik czysty
O ile dobrze zauważyłem to nie dostaje paliwa do cylindra(stwierdzilem tak gdyż podczas rozruchu świeca jest całkowicie sucha) Wlałem więc trochę paliwa do cylindra i też nie chce odpalić, panowie co jej może dolegać? Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi, nie radzę juz sobie z tym problemem, z góry dziękuję.
Otóz cały dzień jeździłem i nic jej nie było, pod koniec dnia postanowiłem się troszke powygłupiac i zacząłem stawiać ją na koło. Postawiłem ujechałem z 20m i upadłem (nie przewróciłem się po prostu wylądowałem na 2 kołach dosyć twardo). Motor momentalnie zgasł i od tej pory nie ma mowy o odpaleniu, nawet na moment nie załapuje. Rozrusznik kręci, akumulator nowy, gaźnik czysty

- Marcin18
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości