problem z suzuki gsx600f- pomóżcie!!!!
• Strona 1 z 1
problem z suzuki gsx600f- pomóżcie!!!!
Witam mam małe pytanko kupiłem suzuki gsx600f rocznik 96 ale silnik mam z modelu 98, no i jest mały przypał bo chodzą mi tylko dwa cylindry pierwszy i drugi od lewej a dwa następne nie chodzą ale paliwo do nich dochodzi i nie wiem co mam robić, taki mechaniczek mi doradził żebym zamówił uszczelke głowicy bo mój poprzednik który miał ten motor non stop strzelał z tłumika i mechanik twierdzi że moze przerwało uszczelkę, a niestety wymiana to jest troche roboty i nie wiem czy rozkręcać go czy tez najpierw sprawdzić inne rzeczy??? tylko co??? doradźcie.... i jak mozecie to popieszcie mi na co mam zwracać uwage w przypadku tego motoru i wszystko co wiecie i o nim sądzicie bo ja nie mam jeszcze 18 lat i jeszcze troche świeżaczkiem jestem a chciałbym już troche sobie pozapieprzac...heh
- juaq
- Świeżak
juaq nie wiedziałeś co kupowałeś ?
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
-
CeBeRek - Stały bywalec
Sorry, ale może to znak od Boga że 4t to za dużo. Może spróbuj jednak 2t, zrób prawo jazdy i wtedy będziesz mógł pozapieprz....
A jeśli chodzi o temat to jeśli się nie znasz na budowie motoru to radziłbym go nie rozbierać. Bo nie ma nic gorszego niż poprawianie po kimś niedokończonej roboty. Oddaj do mechanika i po sprawie.
A jeśli chodzi o temat to jeśli się nie znasz na budowie motoru to radziłbym go nie rozbierać. Bo nie ma nic gorszego niż poprawianie po kimś niedokończonej roboty. Oddaj do mechanika i po sprawie.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa