Kawasaki Ninja zx600 - pomoc
• Strona 1 z 1
Kawasaki Ninja zx600 - pomoc
Witam.
Kupiłem Kawasaki zx600 z 99r potrzebuje trochę informacji o niej, i zwracam się z prośbą czy ktoś jest w posiadaniu serwisówki [PL] do ściągnięcia lub wskazówek o kawy bo chciałbym sam przeprowadzić serwis.
Oraz mam jeszcze jedno pytanie, ponieważ po zakupie okazało się ,że mam ramę pękniętą, czy jest możliwość zrobienia tego , zespawania lub wzmocnienia, czy lepiej sprzedać.
Pozdrawiam i proszÄ™ o podpowiedzi: szwal@gazeta.pl
Kupiłem Kawasaki zx600 z 99r potrzebuje trochę informacji o niej, i zwracam się z prośbą czy ktoś jest w posiadaniu serwisówki [PL] do ściągnięcia lub wskazówek o kawy bo chciałbym sam przeprowadzić serwis.
Oraz mam jeszcze jedno pytanie, ponieważ po zakupie okazało się ,że mam ramę pękniętą, czy jest możliwość zrobienia tego , zespawania lub wzmocnienia, czy lepiej sprzedać.
Pozdrawiam i proszÄ™ o podpowiedzi: szwal@gazeta.pl
Żyję biegnącą chwila 

- error306
- Świeżak
przy kawach trzeba sprawdzac takie rzeczy jak rama. Pekla zapewne od gumowania. Jest mozliwosc zespawania dlaczego nie, ale niewiadomo jak dlugo to wytrzyma. Polak potrafi wszystko-nie wiesz o tym? a co do serwisowki raczej po polsku nie dostaniesz jedynie w jezyku angielskim
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
- oskaarek
- Świeżak
Serwisówka występuje w angielskim (czasami niemieckim, włoskim), po Polsku będzie jak ktoś przetłumaczy lub przetłumaczył.
Ramę teoretycznie można pospawać, ale może pękać obok spawów, jest to krótkotrwała metoda.
Ramę teoretycznie można pospawać, ale może pękać obok spawów, jest to krótkotrwała metoda.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Kupiłeś minę, ale chłopie nie zabij nikogo, sprzedając mu tego.
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
Re: Kawasaki Ninja zx600 - pomoc
error306 napisał(a):... po zakupie okazało się ,że mam ramę pękniętą, czy jest możliwość zrobienia tego , zespawania lub wzmocnienia, czy lepiej sprzedać...
rozwaliłeś mnie takim czymś

chcesz komuś wcisnąć jakieś szambo?
daj na lusss bo kogoś (nie daj Bóg) zabijesz
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Witam
Dzięki za odpowiedzi które w większości nie były na temat i nie życzę nikomu trafić na taki motor jak ja.
Nie zwracajcie się w tedy o pomoc jak wam się to przytrafi bo już znacie SWOJE odpowiedzi.
TEMAT ZAMKNIĘTY
Dzięki i szerokości
Dzięki za odpowiedzi które w większości nie były na temat i nie życzę nikomu trafić na taki motor jak ja.
Nie zwracajcie się w tedy o pomoc jak wam się to przytrafi bo już znacie SWOJE odpowiedzi.
TEMAT ZAMKNIĘTY
Dzięki i szerokości
Żyję biegnącą chwila 

- error306
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości