1)Porysowane owiewk 2)Wgięty kierunkowskaz 3)Crashpady
• Strona 1 z 1
1)Porysowane owiewk 2)Wgięty kierunkowskaz 3)Crashpady
Witam!
Mam 2 problemy, z którymi chciałbym się uporać przed rozpoczęciem sezonu (sprzęt: Honda Varadero 125):
1) Mam porysowane owiewki, nieco zdarty lakier. Chciałbym, poprawić ich wygląd. Mają nieco uszkodzone zaczepy - lekko latają na motorze. Co radzicie?
2) Po jednej z wywrotek pękła część dzięki której kierunkowaskazy był ładnie wkomponowany w boczne owiewki, co zrobić aby wrócił do swojego pierwotnego stanu? Jakaś dodatkowa część? Oczywiście kierunek działa ale jest słabo zamocowany.
3) Tu mam 2 pytania. Nie mylę się stwierdzając, że crash pady to specjalne części, które w razie upadku nie dopuszczają do uszkodzenia wizualnego motoru? Chciałbym takie coś zamontować
Nie bardzo chcę inwestować w jakichś mechaników ani lakierników. Wszystkie te "operacje" mógłbym spróbować zrobić sam.
Bardzo mile widziane +/- koszty.
Z góry dziękuję za pomoc!
Mam 2 problemy, z którymi chciałbym się uporać przed rozpoczęciem sezonu (sprzęt: Honda Varadero 125):
1) Mam porysowane owiewki, nieco zdarty lakier. Chciałbym, poprawić ich wygląd. Mają nieco uszkodzone zaczepy - lekko latają na motorze. Co radzicie?
2) Po jednej z wywrotek pękła część dzięki której kierunkowaskazy był ładnie wkomponowany w boczne owiewki, co zrobić aby wrócił do swojego pierwotnego stanu? Jakaś dodatkowa część? Oczywiście kierunek działa ale jest słabo zamocowany.
3) Tu mam 2 pytania. Nie mylę się stwierdzając, że crash pady to specjalne części, które w razie upadku nie dopuszczają do uszkodzenia wizualnego motoru? Chciałbym takie coś zamontować
Nie bardzo chcę inwestować w jakichś mechaników ani lakierników. Wszystkie te "operacje" mógłbym spróbować zrobić sam.
Bardzo mile widziane +/- koszty.
Z góry dziękuję za pomoc!
Varadero 125XL
- Ccysio
- Świeżak
Pospawać jeśli masz odpowiedni materiał.
Do Varadero lepiej odpowiednei gmole zamontować niż crash-pady.
Tak jak w Transalpie sÄ… gmole chroniÄ…ce owiewki podczas przewrotki.
Do Varadero lepiej odpowiednei gmole zamontować niż crash-pady.
Tak jak w Transalpie sÄ… gmole chroniÄ…ce owiewki podczas przewrotki.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 13 gości