KTM 620 Wywala płyn Chlodniczy
• Strona 1 z 1
KTM 620 Wywala płyn Chlodniczy
Mianowicie mam nastepujacy problem . Posiadam KTM GS 620 1998rok. od okolo 2 miesiecy z czego przejechalem nim okolo 15 godzin . Na dzisiejszej wyprawie moto zagotowalo sie i przez wężyk z chlodnicy wywalalo wode . Nie zastanawiajac sie wrocilem do garazu . Po odczekaniu ok 3 godzin az moto wystyglo w zupelnosci odpalam i w zaledwie 2 minuty moto jest gorące i wywala wode
Co moze byc przyczynÄ… usterki ?

Co moze byc przyczynÄ… usterki ?
- Bundess
- Świeżak
Dolanczam sie do pytania kolegi. Mam to samo. Mam zalozony osobny wlacznik wentylatora ,ktory wlanczam sobie sam, ale wymienilem w zimie wlasnie czujnik chlodnicy i wiem ze dziala napewno( sprawdzalem w garnku z woda ) Jak sie zagrzeje silnik to po jakims czasie wywala mi plyn przez wezyk w zbiorniczku wyrownawczym, a wiatrak sie niewlacza, musze sam wlaczac. Co to moze byc. Wogole nie wiem jak jest w siodemce z ta temperatura, bo na zegarze jak jezdze to pokazuje ze jest na pierwszej kresce a jak chodzi na luzie, to idzie do gory wskaznik i w polowie skali wlasnie zaczyna wywalac plyn. Czy to dobra juz temperatura zeby wiatrak sie wlaczal? koles mi mowil w tamtym roku jak kupilem moto ze po miescie lepiej jezdzic z zalaczonym wiatrakiem caly czas ale teraz wymienilem ten czujnik a i tak sie nie zalacza sam. W kabelkach przy nim jest wszystko oki bo jak je zlacze to wiatrak dziala
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
- oskaarek
- Świeżak
Sprawdź termostat (jeśli jest - garnek z wodą i czy się otwiera i zamyka, na termostacie jest temperatura otwarcia),
oraz pompę wody czy działa (czy jest napędzana i pompuje ciecz).
oraz pompę wody czy działa (czy jest napędzana i pompuje ciecz).
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości