Problemy ze sprzęgłem w Hayabusie
• Strona 1 z 1
Problemy ze sprzęgłem w Hayabusie
Witam
Podczas zmieniania napędu w Hayabusie odkręciłem dekielek zakrywający przednią zębatkę a razem z nim wyszedł pręt który jak się potem okazało jest od sprzęgła.Po zmianie napędu i odpaleniu motocykla okazało się że nie mam sprzęgła a przyczyną podobno było to że wyciągnąłem ten pręt.Proszę o pomoc jak to naprawić.Pozdrawiam
Podczas zmieniania napędu w Hayabusie odkręciłem dekielek zakrywający przednią zębatkę a razem z nim wyszedł pręt który jak się potem okazało jest od sprzęgła.Po zmianie napędu i odpaleniu motocykla okazało się że nie mam sprzęgła a przyczyną podobno było to że wyciągnąłem ten pręt.Proszę o pomoc jak to naprawić.Pozdrawiam

- mlody_zx
- Świeżak
Kulka
Witam nie chce mi sie szukac po manualach sam moze to sprawdz.w nie któtych motocyklach oprucz tego preta jest jeszcze kulka taka jak np. w łozysku.Nie wala ci sie po garazu.wyleciec mogłe pózniej i nie zauwazyłes i braknie Ci teraz z pół centymetra wiec sprzegła brak.Pozdr
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości