witam w sprawie plastiku bocznego kilka malych pytań
• Strona 1 z 1
witam w sprawie plastiku bocznego kilka malych pytań
witam jeszcze raz mam male pytanko chodzi o plastik od mojej kawki ma usterke na dole to znaczy ma oderwana ta powloke czyli lakier no i niewiem czy sa jakieś szpachlówki czy zywice do plastiku bo szpachli samochodowej nie urzyje przecierz to nie blacha prosze daradzcie mi chcem to sam zrobic pozdrawiam[/b]
- Załączniki
-
- DSC00003.JPG (61.33 KiB) PrzeglÄ…dane 1386 razy
przedtem gpz 500 teraz zx7r
-
peter gpz 500 - Świeżak
faktycznie fotografia nie wyjaśnia zbyt wiele, ale wydaje mi się że szpachla Bumper Ranala powinna wystarczyć do uzupełnienia - zgadzam się że mata szklana to dobry wybór ale z tego co daje się zauważyć na fotce że nie ma ubytku w plastiku i szpachla jest dużo łatwiejsza w obróbce i wykończeniu.
-
zomodj - Świeżak
witam to ja jeszcze raz chcialem dopowiedziec w sprawie tego boczku ten plastik jest na szczescie caly tylko ta warstwa jest odprysnieta takze dzieki wszystkim za podpowiedzi myslalem tak samo tylko chcialem bardziej sie upewnic takze jeszcze raz dzieki i pozdrawiam was wiecie jak jest motorek musi byc dbany a nie tylko ujezdzany
przedtem gpz 500 teraz zx7r
-
peter gpz 500 - Świeżak
wyczyść ładnie powierzchnie potem standardowa szpachlówka z włóknem szklanym a na sam koniec szpachlówka wykonczeniowa i gwarantuje cię ze napewno będzie ok.
-
maatiaas - Świeżak
Ja polecam zedrzeć wszystko do gołego plastiku i użyć szpachli do plastikowych i elastycznych elementów (do zderzaków samochodowych) firmy Novol.
Następnie podkład natryskowy i dobry lakier motocyklowy.
Następnie podkład natryskowy i dobry lakier motocyklowy.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość