Wysokie obroty cbr 600F4i
• Strona 1 z 1
Wysokie obroty cbr 600F4i
Witam wszystkich!!!!!!!!!!W zeszłym sezsonie kupiłe 600f4i po jakimś czasie zauważyłem że po odpaleniu motorku wchodzi na wysokie obroty około 2500 tyś i byłoby normalne że przy zimnym silniku tak jest ale przy ciepłym w ciągu dnia??????????????
- rafcio166
- Świeżak
a kolego miałeś taki przypadek po kupnie czy dopiero teraz?
może to poprostu zbyt wysokie obroty biegu jałowego?opisz dokładniej czy takowe objawy pojawiły się nagle czy może tak było?
ps.widzę, że kolega z okolic
może to poprostu zbyt wysokie obroty biegu jałowego?opisz dokładniej czy takowe objawy pojawiły się nagle czy może tak było?
ps.widzę, że kolega z okolic

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
ale kolega wspomniał też coś o ciepłym silniku
nie za bardzo się określił
nie za bardzo się określił
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
no własnie problem jest z tyym że jak jesat nagrzana to wrzuca na takie obroty przy zimnym to wiadomo tak jak pisałes do 50 st. i obroty spadaja ale jakoś ostanio zauważyłem że jak jest nagrzany to się powtarza, podpowiedzieli mi ze trzeba obroty silnika wyregulowac!!!!!!!!!!
- rafcio166
- Świeżak
A może jest zbyt niski poziom cieczy w układzie chłodzenia, urządzenie rozruchowe jest uruchamiane od temperatury cieczy, w niektórych modelach Hondy (na wtrysku) istnieje możliwość regulacji obrotów przy załączonym urządzeniu rozruchowym.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości