Odzież motocyklowa firmy Funt&Co.
• Strona 1 z 1
Odzież motocyklowa firmy Funt&Co.
Zamierzam kupić komplet odzieży motocyklowej firmy Funt&Co. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą? Czy jest zadowolony? Zastanawiam się jeszcze nad Ret Bikem ale jest dużo negatywów na ich temat. O Funtcie nie wiem zbyt wiele. Interesują mnie komplety turystyczne , i jedna i druga firma ma podobne ceny i deklaruje podobną jakość. A co Wy o tym myślicie?
- Maciej Stasiak
- Świeżak
ret bike jest super ok wiesz jak masz duzo kasy wiadomo ze jakas alpina bedzie lepsza ale moim zdaniem w tym przedziale cenowym ret bike wygrywa a co do zlych opini to i owszem ich pierwsze modele teraz sa naprawde niezli a tej firmy fun... to pierwsze slysze
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
A czym się różnią produkty RetBike "teraz" od "przedtem"? Mająciągle takie same modele i robią je tak samo do dupy. Nikomu nie polecam tej marki. Ja im zaufałem i musze to teraz nosić bo kosztuje to od ch... kapuchy a jest nic nie warte.
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
polecam Felixa z Łomianek, mają tanio, szyją na rozmiar, robią także rzeczy nietypowe, cena bvaaardzo atrakcyjna, zrobiłem w ubranku ponad 10 tys km i jestem bardzo zadowolony, dużow wygodniejsze od RetBike i zadne nitki sie nie ciągną
Za komplet spodnie kurtka dałem 650 zł
Kontakt 511 444 994 i 607 197 242
Gosc był głównym technologiem u Retki i zna sie na rzeczy

Za komplet spodnie kurtka dałem 650 zł

Kontakt 511 444 994 i 607 197 242
Gosc był głównym technologiem u Retki i zna sie na rzeczy
kiedyś pojade tak szybko że się w czasie przeniosę 

-
krzycho-g - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa