vfr 800 2003 r problem z nóżką
• Strona 1 z 1
vfr 800 2003 r problem z nóżką
witam
chiałbym zapytac o taką rzecz: w mojej nóżce pouściły sie śruby zauważyłem to przy tankowaniu(podnóżka nie odpadła ale była bardzo popuszczona), zakręciłęm śrubę (jedną zgubiłem i założyłem inną) ale gdy tylko wkładałem bieg motor gasł. Znajomy elektromechanik sprawdzał podnóżke i czujnik i stwierdził ze jest okey, podłaczył czujnik od skrzyni do masy i tak jeżdżę (mam ciągle "luz" na wskaźniku) w sumie juz sie przywyczaiłem ale wolałbym to "naprawić" jaka moze być przyczyna? porsze o podpowieidzi, pytałem juz w kiklu serwisach i niestety nie maja pojęcia:( - pozdrawiam
chiałbym zapytac o taką rzecz: w mojej nóżce pouściły sie śruby zauważyłem to przy tankowaniu(podnóżka nie odpadła ale była bardzo popuszczona), zakręciłęm śrubę (jedną zgubiłem i założyłem inną) ale gdy tylko wkładałem bieg motor gasł. Znajomy elektromechanik sprawdzał podnóżke i czujnik i stwierdził ze jest okey, podłaczył czujnik od skrzyni do masy i tak jeżdżę (mam ciągle "luz" na wskaźniku) w sumie juz sie przywyczaiłem ale wolałbym to "naprawić" jaka moze być przyczyna? porsze o podpowieidzi, pytałem juz w kiklu serwisach i niestety nie maja pojęcia:( - pozdrawiam
- bzinks
- Świeżak
Poszukaj manuala do twojego modelu i tam sprawdzisz wg opisu.
Czujnik podnóżki, czujnik przy klamce sprzęgła
Moim zdaniem jest źle ustawiony lub uszkodził się czujnik podnóżki.
Czujnik podnóżki, czujnik przy klamce sprzęgła
Moim zdaniem jest źle ustawiony lub uszkodził się czujnik podnóżki.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości