hornet 600 nie wchodzi na obroty
• Strona 1 z 1
hornet 600 nie wchodzi na obroty
witam mam hornetke z 99 roku gażniki wyczyszczone synchro zrobione filtr powietrza nowy paliwo 100%ok świece nowe i wkręce sie tylko do 5tyś
i czasem zgaśnie jek zejdzie z obrotów ręce opadają prosze o pomoc bo sie załamuje
i czasem zgaśnie jek zejdzie z obrotów ręce opadają prosze o pomoc bo sie załamuje
- wicioo1
- Świeżak
Od początku tak było czy stało się to z czasem ?
Czy wszystkie membrany są całe i nie podziurawione ? oraz czy przed robotą gaźników był taki sam efekt ?
Czy wszystkie membrany są całe i nie podziurawione ? oraz czy przed robotą gaźników był taki sam efekt ?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
gażniki wszystkie są idealne membramy całe bak czysty oprucz tego zasilałem go z butli i to samo stało sie to tak ze kupiłem sprzęta 2 dni było ok potem zamuła okazało sie ze w baku jest gówno wyczyściłem bak przewody paliwowe nowe zrobiłem gazniki i dalej dupa do 5 koła sie kręci i dławi go
- wicioo1
- Świeżak
Ja miałem u siebie w cb też tak po regulacji gażnikow i okazało się ze to przewody od świec jeden był przy fajce wyrwany trochę podlutowałem i chodzi.Może śmieszne ale pomogło a było to ostatnią podejrzewaną rzeczą XD
-
qlik - Świeżak
filtr paliwa jest w postaci siateczki, na kraniku paliwa w baku, oczywiście czysty cały dolot paliwa jest 100%ok wysokie napiecie 100%ok rozrzaąd nie dotykany musi być dobry bo wczesniej hodził
ręce opadają
ręce opadają

- wicioo1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości