Duzo roboty przy naprawie skrzyni w R6 02r.?
• Strona 1 z 1
Duzo roboty przy naprawie skrzyni w R6 02r.?
Witam
Mam pytanie czy duzo jest roboty przy naprawie wyskakujacego drugiego biegu?
Pozdrawiam
Mam pytanie czy duzo jest roboty przy naprawie wyskakujacego drugiego biegu?
Pozdrawiam
- Zajdelek
- Świeżak
Najlepiej to sie dowiedz u mechanika .Jak bylem kiedys u mechanika i robil skrzynie w R1 to za taki zabieg 2500pln wzial bo silnik byl wyjety z ramy i wogole rozpolowiony chyba
-
Maniak1989rr - Świeżak
Ciekawe gdzie za 500PLN robiÄ… takÄ… operacjÄ™ ?
A robiłeś kiedykolwiek silnik od moto 4-ro cylindrowego ?
W ASO Yamahy z tego co pamiętam brali 1600PLN za naprawę skrzyni - tłumaczyli że trzeba rozbierać cały silnik bo pod cylindrami są 2 śruby.
Niestety nie pamiętam jak tam jest bo ostatnio jak robiłem skrzynię biegów to przede wszystkim Thundercat (wymagana rozbiórka całego silnika) r1 (wystarczy rozebrać dół), wydaje mi się że w Yamasze mają rację.
Już niestety nie pracuje w zawodzie.
Jeśli robiłeś jakikolwiek 4-ro suwowy silnik i masz service manuala do R6 to możesz próbować samemu, jeśli nie to polecam serwis Juliusza 601230084 teraz możesz negocjować z nim cenę, a robi na prawdę solidnie i moim zdaniem nie jest drogi (nie trzeba po nim poprawiać)
A robiłeś kiedykolwiek silnik od moto 4-ro cylindrowego ?
W ASO Yamahy z tego co pamiętam brali 1600PLN za naprawę skrzyni - tłumaczyli że trzeba rozbierać cały silnik bo pod cylindrami są 2 śruby.
Niestety nie pamiętam jak tam jest bo ostatnio jak robiłem skrzynię biegów to przede wszystkim Thundercat (wymagana rozbiórka całego silnika) r1 (wystarczy rozebrać dół), wydaje mi się że w Yamasze mają rację.
Już niestety nie pracuje w zawodzie.
Jeśli robiłeś jakikolwiek 4-ro suwowy silnik i masz service manuala do R6 to możesz próbować samemu, jeśli nie to polecam serwis Juliusza 601230084 teraz możesz negocjować z nim cenę, a robi na prawdę solidnie i moim zdaniem nie jest drogi (nie trzeba po nim poprawiać)
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości