znowu blokada
• Strona 1 z 1
znowu blokada
Witam po raz pierwszy mam problem,jestem posiadaczem wynalazku o nazwie kymco ma to 150 cmm i nic wiecej nie wiem aha jest to motocykl nie quad rozpedzam go do max110km/h mysle ze moze wiecej, chyba jest zblokowany.nie moge "zapiac"obrotomierza moze ktos cos wie o tym prosze o wiadomosc z gory dzieki.
- Mirek42
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
jest to motocykl na silniku napis "italy technology" ale skladany made in china.A tak apropos chetnie sprzedam 2003rok pierwszy wlasciciel dla poczatkujacego bardzo dobry,wyglad "scigacza"ktos tu kiedys pytal nawet podal cene jaka przeznaczyl na moto ja sprzedam za 3.000ale sory bo to nie to miejsce.
- Mirek42
- Świeżak
Przykro nam kolego ale z tego forum raczej mało kto się natnie na Chinola, tutaj problem z tymi sprzętami jest powszechnie znany.
Co do jego osiągów to uwierz mi że więcej z tego nie wydusisz...oczywiście w opłacalny sposób
Co do jego osiągów to uwierz mi że więcej z tego nie wydusisz...oczywiście w opłacalny sposób
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości