Jakie opony do CBR 1000 RR. Battlax BT-002 Racing czy BT-015
• Strona 1 z 1
Jakie opony do CBR 1000 RR. Battlax BT-002 Racing czy BT-015
witam Kolega stoi przed trudnym wyborem opon do CBR 1000 zastanawia sie nad tymi oponami Battlax BT-002 Racing Street, oraz Battlax BT-015. I tu jest moje pytanie czy ma ktoś jakies porównanie co do tych opon. Ktore polecacie. Opony beda raczej na ulice niz na tor.
Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
-
Kiju - Świeżak
zależy czego kolega oczekuje od opony
Waliłem na 002 i przy ciężkim motocyklu zniknęła mi w oczach - fakt faktem że trzymała jak diabli!! szybko się nagrzewała, ale jeśli tylko spadło nieco deszczu czy asfalt był zimny z trzymaniem pod kreską był już problem, 015 jest miększa niż 020, ale jest dużo trwalsza od 002, do tego nie reaguje tak nerwowo na deszcz i zimny asfalt - dodam że są to odczucia przy ciężkim motocyklu.

---=== Real Road Racing Fan ===---
:: I S L E O F M A N ::
t o u r i s t t r o p h y
:: I S L E O F M A N ::
t o u r i s t t r o p h y
-
Mauy OCX - Świeżak
Stary, ja za taki post warna dostałem....Obydwie oponki są dobre. 002 na ulicy skończy się szybko - jest to bardziej laczek na trasy. Jeżeli szuka czegoś na miasto to niech zobaczy na micheleny pilot road 1 albo 2.
Co do 002 to oponki mają tendencje do wolnego nagrzewania się. Co do BT-015 nie wypowiem się, bo nie miałem do czynienia bezpośrednio.
Pozdrawiam
Co do 002 to oponki mają tendencje do wolnego nagrzewania się. Co do BT-015 nie wypowiem się, bo nie miałem do czynienia bezpośrednio.
Pozdrawiam
- Sureal
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości