Różnice
• Strona 1 z 1
2suw jest mocniejszy i ładiej pracuje. Reszty sie dowiesz:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Silnik_czterosuwowy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Silnik_dwusuwowy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Silnik_czterosuwowy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Silnik_dwusuwowy
Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
-
kuba9449 - Świeżak
a ja sie chcialem zapytac czy da sie przerobic mojego ogarka na dizla bo to tansze to paliow jest i moglbym ojcu z traktora spuscic i mialbymm tankowanie za darmo a pozatym denerwuje mnie dolewanie tego oleju z frytek do baku. pozdrohoffman maj nyga
-
spazz - VIP Åšcigacz.pl
Można, tylko, że jest z tm roboty full, a pozatym to nie opłacalne.
Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
-
kuba9449 - Świeżak
Kuba to może nam to opisz co trzeba zrobić =] do tego przydalo by się kilka wykresow. W sumie to mu sie charakterystyka zmieni, bo bedzie mial wiekszy moment juz od dołu obrotów, kurde jawka bedzie na kolo stawała :/ hmmm Spazz to może się stać niebezpieczne, zreszta patrz pistolet z olejem napedowym ma większą średnicę od tego z benzyną, będzie ciężko go zalać:/ (zawsze można tankować w biedronce;) ) Pozatym będziesz musiał jeździć na regulacje zaworów (w kraniku;-) ) do autoryzowanego serwisu Yamamoto
Ale zawsze fakt faktem taka zjawke dizla można przerobić na gaS , wtedy na metanie się śmiga i zawsze można pierdnąć w bak
Ale to już by się chyba zrobił silnik trUjsÓwowy
zreszta ja się nie znam, ja narazie tylko szukam gaźnika do mojego silnika odrzutowego, jakby miał ktoś na stanie to dzwonić 0700 000 997 prosić ryśka
(ps. Spazz, nie zdziwiłbym się jak po tym temacie jakiś thores by się zapytał w których latach była wypuszczana jawka w wersji diesel heh:D)

(ps. Spazz, nie zdziwiłbym się jak po tym temacie jakiś thores by się zapytał w których latach była wypuszczana jawka w wersji diesel heh:D)
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
spazz napisał(a)::D:D:D:D:D mysle ze tak powinnismy odpisywac na tym podobne idiotyzmy
dobra chłopaki dawajcie!.
Ja sie juz trzymam mocno na fotelu,mysle ze niespadne tak szybko...

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
ehh, a znacie jakis bajer by zalozyc instalacje gazowo do mojej maszyny???? wiecie ostatnio paliwo za dobrze nie stoi... ah i myslalem nad zalozeniem tylnego kola od ciagnika.... wiecie wieksze kolo to wiecej pojdzie moja suza...
;)
buehehe next...

buehehe next...
- Magik
- VIP Åšcigacz.pl
Chciałbym poinformować kolegów którzy wyżej mnie już pięknie zjebali że wyszukiwarki które są dostepne na forach nie są idealnie dokładne jak np. google. Wpisałem 4 hasła: "dwusuw" "czterosuw" "dwusuwowy" "czterosuwuwy" i co? i gówno sie pojawiło. jakies tematy o cagivie mito...
Do czego dąże: ja doskonale zdaje sobie sprawe z tego jak bardzo denerwują wielokrotnie powtarzane pytania, bo sam jestem doswiadczonym użytkownikiem innych for(..nie koniecznie motocyklowych-jak widac potemacie
) Ale weźcie czasami poprawke że tematy bedą sie powtarzać dalej bo nawet jezeli jakiś żółtodziób wystraszy sie waszymi postami typu "kurwa znowu ten sam temat, używaj opcji szukaj bucu" i odrazu sięgnie do wyszukiwarki to i tak gówno tam znajdzie. Skoro posiadacie wiekszą wiedze od młodszych stażem motocyklistów to moglibyscie sie nią dzielic nawet wielokrotnie...Bo teraz to sie w ogóle każdy post zestresowanego kolesia zaczyna od przeprosin i zapewnien ze niczego nie znalazł w wyszukiwarce dlatego pokornie pyta sie o xxx. Wyluzujcie czasami...proszę.
pozdrawiam. Krzysiek
Do czego dąże: ja doskonale zdaje sobie sprawe z tego jak bardzo denerwują wielokrotnie powtarzane pytania, bo sam jestem doswiadczonym użytkownikiem innych for(..nie koniecznie motocyklowych-jak widac potemacie

pozdrawiam. Krzysiek
- Hszanek
- Świeżak
heh widzialem gdzies ostatnio artykul na temat LPG w moto, nie pamietam gdzie - butle zamontowali mu w kufrze na bagazniku, nie pamietam tylko czy to byla jakis duzy skuter typu suzi burgman czy moto jakies... kurde nie echcialbym walnac szlifa i zeby mi sie instalacja rozszczelnila w tym czasie

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
W Motocyklu lu Swiecie motocykli 2 numery temu byl opis ruska (chyba dniepra) na gaz. Koles zamontowal butle w wozku bocznym. Sprawa o zarejestrowanie wynalazku oparla sie o ministerstwo.
Ale do wysokoobrotowych silnikow chyba nie daloby rady-zawory szlag trafiÄ… blyskawicznie.
Ale do wysokoobrotowych silnikow chyba nie daloby rady-zawory szlag trafiÄ… blyskawicznie.
gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
wy tu ha ha a ja jak byłem piekny i młody ganiałem wsk pół na pół benzyna i opałówka. jak sie rozgrzała to całkiem rakieta była.
A co do diesla w motorku to ściągnij sobie to indyjskie cudo (nie pamiętam teraz jak sie nazywa)
OsiÄ…gi:
V max: 80 km/h (przelotowa 60)
spalanie 1,5 l/100 km ON[/img]
A co do diesla w motorku to ściągnij sobie to indyjskie cudo (nie pamiętam teraz jak sie nazywa)
OsiÄ…gi:
V max: 80 km/h (przelotowa 60)
spalanie 1,5 l/100 km ON[/img]
-
lmpk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości