Prosze o poradÄ™-kawasaki gpz500
• Strona 1 z 1
Prosze o poradÄ™-kawasaki gpz500
Witam. Niedawno zakupiłem motocykl Kawasaki GPz 500, rok 1990, mam z nim mały problem. Przejade nim 2-3 km i gaśnie, coś go muli, nie moge go zapalić, musze odczekać 10-15 min
, chciałbym zaznaczyc że gażniki czyściłem, moze potzrebna jest synchronizacja, co myślicie? 

- kawagpz500jawor
- Świeżak
może nie dostawać benzyny przewód paliwowy sprawdz
czy nie jest zagięty lub sprawdz kranik cz wogule dochodzi benzyna do gaznik albo sprawdzi wtedy jak nie chce odpalić czy jak kręcisz rozrusznikiem czy czuć benzyne z wydechu
czy nie jest zagięty lub sprawdz kranik cz wogule dochodzi benzyna do gaznik albo sprawdzi wtedy jak nie chce odpalić czy jak kręcisz rozrusznikiem czy czuć benzyne z wydechu
- tiesto9199
- Świeżak
CROwMAN napisał(a):no ale jedzie 2 - 3 km no to jak paliwo może nie dochodzić . ;'/ No to trochę dziwne by było . Też myślę ze to filtr powietrza ale to tez nie jest pewne . A może masz zasyfiony wydech![]()
![]()
ależ może nie dochodzić jak najbardziej...w etz 150 miałem problem za niskiego poziomu paliwa w komorze pływakowej i efekt był taki że ujechała kawałek właśnie 2-3km i gasła...musiałem odczekać jakąś minute jak komora się wypełniła paliwem i mogłem jechać dalej
...nie mówię że ta przyczyna jest akurat u ciebie
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości