silnik z jajo 750 do GSX-F 600 93
• Strona 1 z 1
silnik z jajo 750 do GSX-F 600 93
witam czy jest mozliwosc przemiany silnikow jak w opsie? albo czy mozna zmienic na silnik pochodzacy z gsx-r 600?lub moze na inny ? pozdro i czekam na odp;]
- rad15
- Świeżak
do "jajka" pasuja bodajze wszystkie olejaki suzuki...
ale jesli brakuje Ci mocy radzilbym zmienic po prostu na jajko 750... sam silnik oczywiscie tez mozna ale potem moze byc problemik z reszta podzespolow... moga nie dawac rady...
pozdr
P.S. Mialem ten sam problemik i mechanik wlasnie tak mi poradzil... Z tym ze ja mialem to mocniejsze jajko - 750... Nie za bardzo mialem na co zmienic wiec kupielem gsxr-a ... calkowicie inna jazda ale po 2 tygodniach sie przyzwyczailem i nie narzekam...
ale jesli brakuje Ci mocy radzilbym zmienic po prostu na jajko 750... sam silnik oczywiscie tez mozna ale potem moze byc problemik z reszta podzespolow... moga nie dawac rady...
pozdr
P.S. Mialem ten sam problemik i mechanik wlasnie tak mi poradzil... Z tym ze ja mialem to mocniejsze jajko - 750... Nie za bardzo mialem na co zmienic wiec kupielem gsxr-a ... calkowicie inna jazda ale po 2 tygodniach sie przyzwyczailem i nie narzekam...
-
mzielu - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości