BANDIT 400
• Strona 1 z 1
BANDIT 400
Witam! mam bandita 400... mam problem bo odepiolem bak i podlaczylem ale zle zalalo cylindry do tego stopnia , ze przez tlumnik wylecialo paliwo przy probie rozpalenia....mechanik mowi, ze swiece do wymiany bo cos obrotow teraz nie ma a jeszcze musze olej zmienic bo przelalo sie troche don.... czy wymiana swiec wszystko zalatwi???odp. a i kranik gdyby mial ktos do tego bandita rocznik 92 wloch-- kranik sterowany podcisnieniem .....z gory dzieki 

-
waldek-majow - Świeżak
to znaczy wymiana swiec po zalaniu jest konieczna......a i czy swiece na goroacy silnik zakladac trzeba bo koles mi tak mowil ale to chyba nie prawda bo glowica by poszla ?? odp
-
waldek-majow - Świeżak
z tymi swiecami to chyba przesada. od kiedy paliwo uszkadza swiece. ja bym je wyczyscil dobrze i zalozyl z powrotem chyba ze ogolnie juz sterane sa... ile razy moje byly utopione za starych dobrych czasow wsk - gdy w celu odczyszczenia trzymalem je nieraz dobe w benzynie coby nagar rozmiekl i lepiej sie odczyscil.... znam za to inna sytuacje; sprzeta utopilo calkiem - padlo cos na twoj styl i gosc musial wymienic modol zaplonowy - sytuacja byla podobna jak odlaczenie swiecy w czasie pracy silnika (lub jej masy)
- niektore moduly tego nienawidza - nie polecam takich zabaw. nie od dzis wiadomo ze trudniej o przeskok iskry w benzynie czy w oleju w porownaniu z powietrzem.... kto sie para alektronika pojazdowa to wie o czym mowie.
hehe a elektronike to teraz wrazliwa robia ... swiece zimne na zimny silnik. proste.

hehe a elektronike to teraz wrazliwa robia ... swiece zimne na zimny silnik. proste.
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości