Probelem z HondÄ… NSR 125
• Strona 1 z 1
Probelem z HondÄ… NSR 125
Witam
Mam problem z moją nsrką jest ona odblokowana.. jak jade na 5 biegu idzie 100 i ma 10-11 tys obr.na min. a ja wlączam na szóstke to obroty spadają do 8-9 i dalej nie chce szybciej jechać?? co jest nie tak?prosze o pomoc
Mam problem z moją nsrką jest ona odblokowana.. jak jade na 5 biegu idzie 100 i ma 10-11 tys obr.na min. a ja wlączam na szóstke to obroty spadają do 8-9 i dalej nie chce szybciej jechać?? co jest nie tak?prosze o pomoc
- SzUlCzYk
- Świeżak
widocznie jest gdzies jeszcze zdlawiony, zobacz na kroccu laczacym gaznik z cylindrem nie powinno byc pod nim zadej podkaldki a mozesz jeszcze sprawdzic na www.nsr125.prv.pl , mozliwe tez ze cos ze sprzeglem ale to raczej malo prawdopodobne

No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
Trzymaj siÄ™ STUNTU
-
PTB_PL - Świeżak
Szkoda zaśmiecać forum więc podłącze się pod posta
Mam pytanie dotyczące założenia drugiej tarczy hamulcowej i drugiego zacisku po drugiej stronie koła. Dzięki takiemu zabiegowi zwiększyłaby się efektowność hamowania, kółko by ładnie wyglądało, i ogólnie wypas
Ma ktoś może wzór, bądź fotkę z NSR-ką która ma założoną turystyczną szybkę?
Pozdro

Mam pytanie dotyczące założenia drugiej tarczy hamulcowej i drugiego zacisku po drugiej stronie koła. Dzięki takiemu zabiegowi zwiększyłaby się efektowność hamowania, kółko by ładnie wyglądało, i ogólnie wypas

Ma ktoś może wzór, bądź fotkę z NSR-ką która ma założoną turystyczną szybkę?
Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości