Składanie moto żeby...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Cena sprowadzonej F3 98r z zagranicy z oplatami to okolo 8 tys zl wiec nie wiem po co kupowac uszkodzone lub skladac moto. Tak jakby malo bylo roboty i wydatkow z urzzwanym moto.
Kiedy humor Ci sie zjebie... wsiadz na moto, bedziesz w niebie 

-
stasic - Świeżak
F3 z 98r za 8tys z oplatami??pierwsze slysze
szczerze to nigdy nie widzialem cebry f3 godnej polecenia za 8tys
szczerze to nigdy nie widzialem cebry f3 godnej polecenia za 8tys
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
No to mnie kosztowala F3 z kaskiem, kombinezonem (spodnie + kortka), butami i pokrowcem, z oplatami, transportem lekko ponad 8k.
98r, bez dzwona, rysa to tu to tam, na ramie kilka ognisk rdzy (w koncu ma 10 lat) 33tys km przebiegu. Ogolnie sliczny motor, stan techniczny bez zarzutu,a nawet moge powiedziec idelany. Kolega jezdzacy F4 zachwyca sie moja F3.
(otwórz link)
98r, bez dzwona, rysa to tu to tam, na ramie kilka ognisk rdzy (w koncu ma 10 lat) 33tys km przebiegu. Ogolnie sliczny motor, stan techniczny bez zarzutu,a nawet moge powiedziec idelany. Kolega jezdzacy F4 zachwyca sie moja F3.

- Załączniki
-
- media4.jpeg (63 KiB) PrzeglÄ…dane 1169 razy
Ostatnio edytowano 11/6/2008, 15:41 przez stasic, łącznie edytowano 1 raz

-
stasic - Świeżak
no to raczej okazyjnie kupiles
mozna powiedziec ze bez akcesoriow wyniosla cie ok 7tys z rejestracja wiec to bardzo tanio
ale normalnie to ni ch... nie kupi za tyle
sam szukalem i sory ale nie dalo rady za taka cyfre
p.s. ostatnio moj znajomy kupil focusa z 2007r za 25tys.-bezwypadkowy i przebieg 8tys km-to tez byla okazja-ale na podstawie tego nie mozesz powiedzeic ze to normalna cena i za tyle i Ja moge kupic
mozna powiedziec ze bez akcesoriow wyniosla cie ok 7tys z rejestracja wiec to bardzo tanio
ale normalnie to ni ch... nie kupi za tyle
sam szukalem i sory ale nie dalo rady za taka cyfre
p.s. ostatnio moj znajomy kupil focusa z 2007r za 25tys.-bezwypadkowy i przebieg 8tys km-to tez byla okazja-ale na podstawie tego nie mozesz powiedzeic ze to normalna cena i za tyle i Ja moge kupic
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Chyba nie jestes na biezaco z cenami. Nie kupilem bardzo tanio, cena to 1500 Funtow, mozesz znalesc za np 1300, ale to byl pewniak, nie musialem nawet po nia jechac. Ale nie polecam kupowania motoru bez jazdy probnej, mi sie udalo.

-
stasic - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości