problem z kawasaki gpx600r
• Strona 1 z 1
problem z kawasaki gpx600r
mam problem z pradem.nie moge zakrecie rozrusznikiem i zginely mi wszystkie swiatla,palim sie tylko kontrolka od oleju i biegu jalowego.na krudko rozrusznik kreci normalnie ale silnik nie chce "zagadac".czy ktos spotkal sie z czyms takim? 

- szy81
- Świeżak
napiecie to nie wszystko.... a objaw jest taki jak dla padnietego aku... najlepiej pozyczyc od kumpla dobry sprawdzony aku i sprobowac jeszcze raz.... kostki tez mozna sprawdzic - rozlaczyc, przeczyscic - walnac wd40 na styki i zlozyc spowrotem...
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
sprawdź połączenie przewodów masowych. a ze wskazówką od temperatury nic sie nie dzieje? miałem tak kiedyś w gpx, przetarł sie jeden z kabli pod zbiornikiem i dotykał ramy.
- piotrekkawa
- Świeżak
przekaźnik od rozrusznika może być też uszkodzony,mi sie zepsuł to zrobiłem małą przeróbkę tylko że w moim przypadku to rozrusznik nie kręcił,ale przez przekaźnik idą chyba kable od świateł bo on światła rozłącza w momencie rozruchu więc tam bym szukał
- piotrekkawa
- Świeżak
nie ma gdzieś masy,bankowo. też tak miałem tylko nie pamiętam co ja tam konkretnie przerabiałem. jak zajrze w to ustrojstwo to napisze.
- piotrekkawa
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości