Zobacz wÄ…tek - Najdrozsza godzina jazdy w zyciu...
NAS Analytics TAG

Najdrozsza godzina jazdy w zyciu...

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Postprzez Inku » 25/4/2008, 20:08

Kolego, że tak zapytam, czego się spodziewałeś kupując 22 letniego sporta? Niech zgadnę kupiłeś super okazję za 3-4 tys.zł. koniecznie 600ccm bo mniejszym nie wypada jeździć. Nie mam tu zamiaru bronić sprzedawcy bo kawał h*a z niego sprzedając minę. Ale chyba jest oczywistym, że taki sprzęt wymaga więcej wkładu niż jest tego wart. I zamiast jeździć to stoisz w warsztacie. Za te pieniądze kupił byś jakiś mały motocykl i miałbyś świetną jazdę. A nie patrzenie w garażu na 600ccm. Pozdro i życzę rozwiązania problemu.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.

Suzi GS500F
Inku
Bywalec

Postprzez iryszabrze » 25/4/2008, 21:39

to chyba jasne ze kupujac uzywke i to w dodatku tak stara, nie spodziewalem sie cudow i liczylem sie z tym ze bede musial w niego wlozyc, kasy,roboty i swojego czasu...jak ktos chce miec wszystko ok, to kupuje nowke z salonu...

2 sprawa... na cos dobrego, nowego trzeba kogos stac, a z tym jest gorzej...

3 sprawa... kilku motocyklistow ktorych znam, zanim kupilem moto mowili mi... kup min 600ccm a to i tak bedzie malo i bedziesz chcial wiekszy... po co tracic kase na cos mniejszego...

moze mieli racje, szczegolnie ze mnie znaja... jestem spokojnym czlowiekiem i napewno nie chce sie zabic, co nie znaczy ze nie lubie poszalec :D ...ale w granicach rozsadku... :-) tyle ze nie mialem okazji...
Moze jakis kross tym razem? :-)
iryszabrze
Świeżak

Postprzez dambandit » 25/4/2008, 22:57

To słuchaj dalej tych kumpli . Trzeba bylo kupic jakiegos gs . Gdy kupowalem swoj pierwszy motor mialem 9 tys moto kupilem za 8 troche na remonty . Moglem kupic jakiegos starego litra ale zdecydowalem sie na cb 500 mala moc technologia dosc stara ale motocykl maly w miare nowy i pewny . Myśle że to byla dobra decyzja .
był suzuki bandit 600n będzie ......
dambandit
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Inku » 27/4/2008, 09:18

iryszabrze napisał(a):to chyba jasne ze kupujac uzywke i to w dodatku tak stara, nie spodziewalem sie cudow i liczylem sie z tym ze bede musial w niego wlozyc, kasy,roboty i swojego czasu...jak ktos chce miec wszystko ok, to kupuje nowke z salonu...

Bzdura, jak ktoś chce mieć wszystko ok to po prostu kupuje motocykl w dobrym stanie przy okazji sprawdzając go najdokładniej jak się da.

iryszabrze napisał(a):
2 sprawa... na cos dobrego, nowego trzeba kogos stac, a z tym jest gorzej...

Na nowego - owszem. Powiem inaczej, biednego nie stać na tanie badziewie bo przy okazji przepłaci na tym 3x.
iryszabrze napisał(a):3 sprawa... kilku motocyklistow ktorych znam, zanim kupilem moto mowili mi... kup min 600ccm a to i tak bedzie malo i bedziesz chcial wiekszy... po co tracic kase na cos mniejszego...

Współczuję znajomych. Może teraz dołożą Ci na remont.

iryszabrze napisał(a):moze mieli racje, szczegolnie ze mnie znaja... jestem spokojnym czlowiekiem i napewno nie chce sie zabic, co nie znaczy ze nie lubie poszalec :D ...ale w granicach rozsadku... :-) tyle ze nie mialem okazji...

Po prostu na duży motocykl trzeba mieć pieniądze i tego nie przeskoczysz. Sam widzisz, że nie miałeś okazji poszaleć na swojej 600. Jakbyś kupił coś mniejszego to pewnie nie musiałbyś zakładać tego tematu. Teraz nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko kupuj silnik i wio.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.

Suzi GS500F
Inku
Bywalec

Postprzez kosta » 27/4/2008, 10:18

iryszabrze gratulujemy kolegów. pamiętaj o prawach konsumenta w ciągu 7 dni masz ustawowe prawo zwrócić każdy towar. a gościa który ci orzenił takie gówno powinieneś @#$%^&*(!@#%^&%##$^ aż szkoda nerwów
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez iryszabrze » 27/4/2008, 11:22

Eehh wiem ze macie racje... ale teraz za pozno... jak kolega powiedzial: nie co plakac nad rozlanym mlekiem...
iryszabrze
Świeżak

Postprzez CalibraHunter » 27/4/2008, 13:17

Wyslijcie go do speca z Wolomina, tanio Ci naprawi... :lol:
Never let your FEAR decide your FUTURE.
CalibraHunter
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez <borut> » 27/4/2008, 20:44

Widzę, że napawdę można liczyc na waszą pomoc :) fajne być motocyklistą :D
Będe pamiętał gdzie walić jak będą problemy ze sprzętem :)
<borut>
Bywalec

Postprzez bielek » 27/4/2008, 20:58

tak ale mi z moją hondą nikt nie chce pomóc:P ;) mimo że taki sam stary trup
bielek
Świeżak

Postprzez iryszabrze » 27/4/2008, 21:42

heh.. rzeczywiscie mozna na was liczyc, namiar mozesz dac, zobaczymy :D
iryszabrze
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê