Bandit 400
• Strona 1 z 1
Bandit 400
Mam problem otóz kiedy wcisne manetke gazu na maxa to obroty wchodzą z 1 sek. opużnieniem,nieraz tez potrafi strzelic lekko z tłumika.Co może byc przyczyną?
- play76
- Świeżak
mam podobne objawy w moim gs500f, tyle ze przy 8000 - 9000 obrotach (i nie zawsze) silnik dostaje 1sekunndowej czkawki przy pelnym odkreceniu manetki gazu. - rowniez przy cieplym silniku.
jedż szybciej, zmierzasz tam gdzie rodzą sie marzenia
- chili
- Świeżak
Adam, niestety gs500f nie ma odcięcia. Czerwone pole jest między 10-12 tys obrotów, więc nawet tam nie wchodze.
Ponadto suzi mam jeszcze na gwarancji do konca kwietnia tego roku, i co ciekawe, w marcu przeszedl przeglad w aso: wymiane oleju, swiec. filtr powietrza.
Ponadto suzi mam jeszcze na gwarancji do konca kwietnia tego roku, i co ciekawe, w marcu przeszedl przeglad w aso: wymiane oleju, swiec. filtr powietrza.
jedż szybciej, zmierzasz tam gdzie rodzą sie marzenia
- chili
- Świeżak
Witam wszyskich!
Miałem podobny problem, bo po dodaniu gazu dławił sie, a dopiero potem wchodził na obroty, ale wymiana świec i ustawienie gaźników załatwiły sprawę. Ale problem inny teraz wyszedł, bo wogóle nie chce zapalić. Wczoraj ładnie zaskoczył nawet bez ssania i jeździł normalnie, a dzisiaj kręce go i kręce a ten nic, a na ssaniu strzela. Z mechaniki to zielony jestem, dlatego proszę o pomoc, bo pogoda ładna a maszyna uziemiona. Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam!
Miałem podobny problem, bo po dodaniu gazu dławił sie, a dopiero potem wchodził na obroty, ale wymiana świec i ustawienie gaźników załatwiły sprawę. Ale problem inny teraz wyszedł, bo wogóle nie chce zapalić. Wczoraj ładnie zaskoczył nawet bez ssania i jeździł normalnie, a dzisiaj kręce go i kręce a ten nic, a na ssaniu strzela. Z mechaniki to zielony jestem, dlatego proszę o pomoc, bo pogoda ładna a maszyna uziemiona. Z góry dzięki za pomoc.
Pozdrawiam!
- Biff
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości