Do znawców Hondy F4
• Strona 1 z 1
Do znawców Hondy F4
Witam mam śmieszne pytanie ale kolega sprowadził z niemiec honde cbr 600f z 99rok. Hmmm 99rok to jest niby ta stara F4 ale ona ma czasze lampy, zegary elektroniczne juz takie jakie są w tej z 2001r. Czy ktoś ją poprostu przerobił???? czy możliwe że w 99r wychodziła taka honda z elektronicznymi zegarami?? dokładnie to jest jakiś model Pc 35
- rafal-64
- Świeżak
Może po dzwonie . Jeśli tak defakto jest a w umowie koleś nie przyznał sie do tego że motor miał wypadek . Zaraz zawiadomił bym policje albo sie znim dogadał niech odda kase , w niemczech niedopuszczalne sa takie oszustwa . Jesli oczywiście tak było .
Być możę kolesiowi spodobał si nowy model i przerobi w co wątpie .
Być możę kolesiowi spodobał si nowy model i przerobi w co wątpie .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
ciezko powiedziec - poniewaz nie wiem czy w poprzednim modelu zegary analogowe byly sterowane serwem z komputera, czy mechanicznie. Jesli mechanicznie, to spora i gruba zmiana, praktycznie przelozenie polowy maszyny
wiec ciekawy okaz.

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
ciezko powiedziec - poniewaz nie wiem czy w poprzednim modelu zegary analogowe byly sterowane serwem z komputera, czy mechanicznie.
napewno były sterowane z komputera jest tam jedna wiazka która wpinasz w zegary i finito ale ponoc nie jest to łatwa sprawa zmienic zegary gdzies czytałem na jakims forum ze komputer z moto 99r f4 nie chce wspópracowac z zegarami elektronicznymi z f4i
napewno były sterowane z komputera jest tam jedna wiazka która wpinasz w zegary i finito ale ponoc nie jest to łatwa sprawa zmienic zegary gdzies czytałem na jakims forum ze komputer z moto 99r f4 nie chce wspópracowac z zegarami elektronicznymi z f4i

- P-iotras
- Świeżak
jesli jest wiazka, znaczy to ze same zegary posiadaja odpowiednia elektronike i dostaja z komputera sterowanie. Jesli jest tak jak mowisz, znaczy ze komputer takze zostal zmieniony. Teraz nasuwa sie pytanie - czy nowy komputer bylby w stanie poprawnie sterowac starszym modelem. Jesli odpowiedz jest przeczaca, znaczy ze jeszcze wiecej sprzetu bylo przekladane. Nie musi to znaczyc ze jest po powaznym dzwonie - ale moze.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
tu jest link pod którym opisane jest zmiana zegarów z f4 na f4i http://www.stuntpoland.com/archive/inde ... -3689.html nie moge znajzdz jeszcze jednego tematu dotyczacego wymiany zegarow tam było opisane co jak bo jakis koles zmieniał i nie było za różowo jak znajde zapodam link
- P-iotras
- Świeżak
Piotras znalazłes znalazłes link do opisu kolesia który zmieniał te zegary???
Dać się napewno da bo u mojego kolegi obrotomierz i prędkościomierz działa bez zarzutu, jedynie co szwankuje to zupełnie xle pokazuje stan paliwa, oraz temeratura silnika zatrymuje się na 45st. i koniec dalej nie idzie
Dać się napewno da bo u mojego kolegi obrotomierz i prędkościomierz działa bez zarzutu, jedynie co szwankuje to zupełnie xle pokazuje stan paliwa, oraz temeratura silnika zatrymuje się na 45st. i koniec dalej nie idzie
- rafal-64
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa