czy wszystkie silniki Suzuki z serii GSX tak brzecza??
• Strona 1 z 1
czy wszystkie silniki Suzuki z serii GSX tak brzecza??
tak mi powiedziano w serwisie ze suzuki to suzuki i ze tak silniki pracuja ze slychac jakies metaliczne brzęczenia, stuki itd. I w odroznieniu od Hondy ,Yamahy czy Kawasaki beda tak pracowaly te silniki . Nie wiem czy cos zlego sie dzieje z moim silnikiem - czy musze sie poprostu przyzwyczaic do takich ,,efektow dzwiekowych" dobiegajacych z silnika. Napiszcie posiadacze suzuki jak wasze suzie pracuja,.
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
Wczoraj byłem w serwisie we wrocku z moim GSXR 600 gdyż obawiałem się ,że mam łańcuszek rozrządu do wymiany - coś właśnie brzęczało - 2 gości w tym jeden mechanik bawili się manetką i przystawiali uszy do obu stron motocykla. powiedzieli ,że te motocykle zawsze tak chodzą i nie mam się czym przejmować - podobno dlatego mają przydomek "Zygzaki". Jeden z gości wspomniał również ,że ma K1 (czyli nowszą) i brzęczy jeszcze bardziej od mojej Suzy.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
wiecie co, ja tez sie ostatnio nad tym zastanawiałem. Tez słysze takie brzęczenie w moim bandicie. Zwłaszcza przy obrotach 4,5-5 tys na dwójce.
-
turboponczek - MEGA TROLL
Zygzak na suzuki pierwsze slysze... tak sie raczej mowi na kawe ZZR...
ja bym nie wierzyl takiemu mechanikowi;P

http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości