problemy z cbr 600 f3, doradzcie cos
• Strona 1 z 1
problemy z cbr 600 f3, doradzcie cos
Czesc wszystkim, wreszcie kupilem motorek, porzucilem pomysl z zzr 400 i zakupilem cbr 600f3 z 98r, oczywiscie troszke wkladu pracy i czesci wymaga, i prosze o rade w kilku sprawach w zw z tym, motocykl ma luz w tylnym kole, czy to beda łożyska i czy trzeba jw wszystkie trzy wymieniać jesli to one??, poza tym musze kupic lancuch i zebatki, czy afam xs ring, to dobry wybór?? jeszcze jedna sprawa czy opony musza byc obie jednej marki i tego samego typu, bo ja mam z przodu michelin macadam a z tylu dunlop sportmax, czy roznice w ogumieniu maja wplyw na jakosc i bezpieczenstwo jazdy?? a i jak jest walnieta felga przedniego kola w jednym miejscu to trzeba wymieniac czy wyklepac wystarczy? Bede wdzieczny za podpowiedzi, z gory dzieki, pzdr
- Krystal
- Świeżak
Tylko prostowanie felgi zostaw specjalistom - nie mozesz jej sam "wyklepać". Napęd polecam JT (zębatki) plus łańcuch DID - sam mam taki napęd, przejechalem na nim juz 7tys km i naciągany byl 1 moze 2 razy.
Sprzedam Suzuki Bandit 600S 2003
-
mlody-pawel - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości