Zobacz wątek - jakby cos przerywało
NAS Analytics TAG

jakby cos przerywało

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

jakby cos przerywało

Postprzez shooter » 14/8/2006, 12:43

witam. mam problem z moja etzka 250. NIcby wszystko działa ok ale tak jakby przerywała czy coś w tym stylu. Coś jakby nie w każdym cyklu dochodziło do wybuchu mieszanki.
shooter
Świeżak

Postprzez PTB_PL » 14/8/2006, 13:07

przeczysc gaznik i filt powietrza, zobacz czy nie lapie lewego powietrza, sprawdz swiece, i obroty na gazniku, sprawdz plywak czy sie nie zawiesza bo to moze byc przyczyna ze dostaje sie za duzo mieszanki i nie spala jej, przeczysc kranik i sprawdz jeszcze czy cewka dziala poprawnie. :D :idea:
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
PTB_PL
Świeżak

Postprzez Bunny » 14/8/2006, 16:17

i zapłon sprawdzić
Obrazek
Bunny
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez shooter » 16/8/2006, 19:08

no to sprawa zalatwiona - poraz kolejny swieca wysiadla. zdenerwowalem sie i poszedlem do sklepu z zamiarem kupna nowej swiecy i cewki. swieca cena niewygorowana ale zaz cewke 46zl? czy ich totalnie p.....o? przypomnialem sobie ze w domu na skladzie drobnostek i pierdulek lezy stara cewka od Syrenki. Podpiecie calkiem podobne wiec zaakladam, i pale. mzta szaleje teraz. tylko musialem wygospodarowac wiecej miejsca bo pod siedzenie nie zmiescila sie. wepchalem ja nad aku i bezp. teraz fura sie fura bez zarzutu.
shooter
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê