TL-R
• Strona 1 z 1
Tego nigdy wiecej nie rob, motocykl na swiecach NGK po zapaleniu musi pochodzic do pelnego rozgrzania i uzyskac temp. samooczyszczenia swiec, czyli 1/2 - 3/4 godziny inaczej zalatwisz swiece co sie wlasnie stalo.
Kup nowe wkrec i bedzie chodzil.
Albo mozesz pobawic sie ze swoimi co polega na wykreceniu, osuszeniu, rozgrzaniu na kuchence gazowej do naprawde wysokiej temperatury i wlozeniu goracych do moto - wowczas jest lekka nadzieja ze odpali.
Adam M.
Kup nowe wkrec i bedzie chodzil.
Albo mozesz pobawic sie ze swoimi co polega na wykreceniu, osuszeniu, rozgrzaniu na kuchence gazowej do naprawde wysokiej temperatury i wlozeniu goracych do moto - wowczas jest lekka nadzieja ze odpali.
Adam M.
- Adam M.
- VIP Åšcigacz.pl
Moze masz racje ale palilem go kilka razy w tym dniu i za każdym razem chodzil okolo po godziny. Mowili mi ze to moze byc zly sklad mieszanki dlatego ze odpalal w ciepym garazu (20*C) a nie chce teraz przy niskiej temperaturze. wymiana swiec w tym modelu to male nieporozumienie i chcialbym sobie tego oszczedzic (raz mi wystarczy ). A i jak go ostatni raz zapalilem bylo juz troche chlodniej i wtedy mial juz problem bo strzelal z wydechow i nie chcial wchodzic na obroty az do momentu kiedy osiągnol okolo 75*C.
Suzuki TL 1000R 2001r
Pozdrawiam Seba
Pozdrawiam Seba
- SebaTLR
- Świeżak
Seba a nie mówiłem ,że to świece. Daj znać jak będziesz wymieniał, podjade popatrzeć na to nieporozumienie.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości