CBR 600F Pc19 87" nie odpala-hilfe!
• Strona 1 z 1
CBR 600F Pc19 87" nie odpala-hilfe!
Hej!
Potrzebuje pomocy. mam taki problem ze swoją cebrą że od drugiego dnia jak ją kupiłem zaczęła fisiować
,Przy zakupie było OK a później dwa dni stała,nie chcąc odpalić a na trzeci dzień-ciach i chodzi
Chodzi o to że najczęściej jak jest zagrzana nie pali,ale to nie paliwo tylko ginie iskra.Czasami jak pogrzebałem w kablach odpalała
,czyściłem wszystkie styki i złączki,Jest walnięta jedna z fajek i ma przebicie-czy to ma jakiś wpływ na moduł(w którym ktoś wcześniej grzebał.Maszyna jest super tylko to jedno... 
Potrzebuje pomocy. mam taki problem ze swoją cebrą że od drugiego dnia jak ją kupiłem zaczęła fisiować

- Załączniki
-
- To moje cudo
- honda.jpg (79.07 KiB) PrzeglÄ…dane 1210 razy
Ostatnio edytowano 23/1/2008, 01:03 przez ELWIS 600F, łącznie edytowano 1 raz
-
ELWIS 600F - Świeżak
Swiece są nowe,ale najbardziej martwi mnie ten moduł bo ktoś w nim wcześniej grzebał i po co?Musiał też mieć jakieś problemy w tym temacie,ale najpierw zaczne od tych przewodów
Jeśli ktoś ma do sprzedania kable wysokiego napięcia i moduł-proszę o namiary!!
Edytuj posty, nie pisz 2 postow pod soba,ok?
simonw
Jeśli ktoś ma do sprzedania kable wysokiego napięcia i moduł-proszę o namiary!!
Edytuj posty, nie pisz 2 postow pod soba,ok?
simonw
-
ELWIS 600F - Świeżak
to chyba jakas grypa, u mnie też Fajer nie pali tylko ze zimny, jak sie nagrzeje to cyka jak trzeba, ale jeszcze dzień lub dwa i dorwe tego virusa bo wyczerpalem juz prawie wszystkie mozliwe diagnozy:) a propos modułu to z tego co wiem w CBRach zadko sie spotyka zeby sie popsuł, ale jak mowisz ze ktos sie przy nim grzebał... Narazie wymień same przewody, tam przynajmniej masz pewność ze są przestrzelone.
FireBlade sc-33 '96
- Katana
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 6 gości