Honda magna vf750 95 r szaukam znawcy tego motoru
• Strona 1 z 1
Honda magna vf750 95 r szaukam znawcy tego motoru
Witam poszukuje kogoś kto ma taki motor lub kiedyś naprawiał (niewchodzi na wysokie obroty ,zaczyna się dusić przy 4000 tyś obr):(gazniki wyczyściłem teraz jeszcze zamówiłem nawe świece ,zobacze co będzie ,membrany są ok.Może ktoś ma lepsze pomysły co zrobić lub jakieś doświadczenie w tym temacie czekam na pomoc pozdrawiam jednoślady :) :shock:
- piotr897
- Świeżak
- po_prostu_ja
- Świeżak
honda magna
to tak zaczeło się dziać od 300 km najpierw zaczoł przerywać przy 9000 tyś obr i pomału szło coraz niżej a teraz już jest całkiem klapa ,2 świece miały przebicie i zamówiłem teraz irydiowe , ponoć Niemcy je montują
- piotr897
- Świeżak
w mechanice motocyklowej narazie poczatkuje, ale w gdyby chodzilo o samochud to w atakiej sytlacji sprawdził bym caly uklad zaplonu od swiec przez przwody WN cewke a takrze wszelkiego rodzaju uklady sterujace zaplonem, skoro to nie stało sie nagle to mogło sie cos rozlegulowac/powoli przepalac gdyby to było nagle to napewno jakas usterka mechaniczna a nie "regulacyjna"
- po_prostu_ja
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości