tłumik Kawasaki ZX6 - co zrobic żeby poprawić odgłos
• Strona 1 z 1
tłumik Kawasaki ZX6 - co zrobic żeby poprawić odgłos
Witam,
mam ZX6 z tłumikiem oryginalnym pod zadupkiem (rok2006). Czy można coć zrobić z tym tłumikiem żeby poprawić jego odgłos - generalnie chodzi o to żeby by głośniejszy, a nie chce zmieniać go na sport.
mam ZX6 z tłumikiem oryginalnym pod zadupkiem (rok2006). Czy można coć zrobić z tym tłumikiem żeby poprawić jego odgłos - generalnie chodzi o to żeby by głośniejszy, a nie chce zmieniać go na sport.
- nicram
- Świeżak
co prawda nie jestem moderatorem
ale mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi
uzyj opcji szukaj
temat byl juz poruszany dzisiatki razy
niestety jezeli chcesz rozwiazac ten problem to musisz zmienic tlumik na sportowy, albo chociazby na jakis przelotowy
Ale moderatorzy w nocy czuwaja a w dzien spia
simonw
ale mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazi

uzyj opcji szukaj
temat byl juz poruszany dzisiatki razy
niestety jezeli chcesz rozwiazac ten problem to musisz zmienic tlumik na sportowy, albo chociazby na jakis przelotowy
Ale moderatorzy w nocy czuwaja a w dzien spia

simonw
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Z tlumikiem martki tjuning / sport moze nie przejsc badan technicznych z powodu nadmiernego generowanego halasu.
Z tlumikiem przelotowym, na pewno badan nie przejdzie, wiec jesli faktycznie zalezy Ci na tym kup drogi, dobrej renomowanej firmy tlumik ktory bedzie spelnial wszystkie wymogi dopuszczenia pojazdu do ruchu drogowego.
I zerknij na wyszukiwarke, setki razy bylo juz o tlumikach
Z tlumikiem przelotowym, na pewno badan nie przejdzie, wiec jesli faktycznie zalezy Ci na tym kup drogi, dobrej renomowanej firmy tlumik ktory bedzie spelnial wszystkie wymogi dopuszczenia pojazdu do ruchu drogowego.
I zerknij na wyszukiwarke, setki razy bylo juz o tlumikach

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Hejka,
posiadam zx6r z '99roku a na niej założony tłumik sportowy pro series II.
Dźwięk niesamowity(plus odgłos z rezonatorów).
Koleś(irlandczyk),od którego kupowałem moto,powiedział:"tłumik pełno sportowy na tor,nielegalny w całej EU na drogi oprócz Irlandii"
.
Na szczęście tutaj przęglądów technicznych motocykli nie ma więc to nie problem.
Kup sportowy a w razie przeglądu zawsze możesz zrobić chwilową podmianke na orginalny.
Pozdro
posiadam zx6r z '99roku a na niej założony tłumik sportowy pro series II.
Dźwięk niesamowity(plus odgłos z rezonatorów).
Koleś(irlandczyk),od którego kupowałem moto,powiedział:"tłumik pełno sportowy na tor,nielegalny w całej EU na drogi oprócz Irlandii"

Na szczęście tutaj przęglądów technicznych motocykli nie ma więc to nie problem.
Kup sportowy a w razie przeglądu zawsze możesz zrobić chwilową podmianke na orginalny.
Pozdro
- yoyopfk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości