KTM lc4 640 05r brak ladowania
• Strona 1 z 1
KTM lc4 640 05r brak ladowania
Witajcie
Dzis zmierzylem w motorze napiecie i okazalo sie ze alternator nie laduje akumulatora raz jechalem bez aku wiec mogly sie przepalic diody moje pytanie gdzie one sia znajduja czy w regulatorze napiecia czyna alternatorze moze inne sugestje? z elektroniki nigdy nie bylem dobry a problem jest i to spory :/
Z gory dziekuje za pomoc
Dzis zmierzylem w motorze napiecie i okazalo sie ze alternator nie laduje akumulatora raz jechalem bez aku wiec mogly sie przepalic diody moje pytanie gdzie one sia znajduja czy w regulatorze napiecia czyna alternatorze moze inne sugestje? z elektroniki nigdy nie bylem dobry a problem jest i to spory :/
Z gory dziekuje za pomoc
- marekjasiok
- Świeżak
nie tylko ty masz problemy z ładowaniem w moto..żekłbym że to chyba "lokalna zaraza"
ja mam to samo z Cagivą Mito i 5 mechaników to widziało i żaden nie ma pojęcia...nowe maszynki to nie to co Simsony które ładowały w 2h. akumulatory od TIR'a
życze szczęścia:)
ja mam to samo z Cagivą Mito i 5 mechaników to widziało i żaden nie ma pojęcia...nowe maszynki to nie to co Simsony które ładowały w 2h. akumulatory od TIR'a

życze szczęścia:)
-
Xavi - Świeżak
alternator pokazuje dobre napiecie wiec wszystko wskazuje ze regulator napiecia szlak trafil jak wymienie to napisze czy to bylo to.
- marekjasiok
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości