Amortyzator skretu SRAD GSX-R 750 '99
• Strona 1 z 1
Amortyzator skretu SRAD GSX-R 750 '99
Witam wszystkich serdecznie. Mam takie moto od jakichs 2 miesiecy. Nie jestem pewien, ale chyba od poczatku ze strony widelca dobiega delikatna, metaliczna wibracja (bardziej ja slychac, prawie nie czuc, na poczatku bylem przekonany, ze to kluczyk od lancucha lekko stuka w okolicach stacyjki, pozniej, ze cos sie poluzowalo w samej stacyjce, niestety nic z tych rzeczy) i czasami leciutko cos stuknie (wtedy dzwiek jest gluchy) przy przejezdzaniu przez prog zwalniajacy. Ten model mial seryjnie montowany amor skretu. Slyszalem, ze to on moze stukac - czy to prawda? Jesli nie, co to moze byc? Zaznaczam, ze nie ma innych "efektow specjalnych". Uprzejmie z gory podziekuje teoretykom i osobom, ktore gdzies cos tam slyszaly. Konkrety prosze, najlepiej osoby z sradem
Z gory dziekuje za wszelka pomoc. Pozdrawiam.

GSX-R 750 SRAD '99
- Juras
- Świeżak
Najlepiej sprawdź to gdzieś w mieście na wybrukowanej drodze! wtedy nonstop będziesz miał ostre wibracje i łatwo będzie ocenić skąd dobiega ten dźwięk! Sprawdź czy nie masz nadmiernego luzu na nitach od tarczy, klockach, Rozumiem że łożysko główki ramy jest OK?
sracz 750
- Roki 86
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 15 gości