Problem z kierunkami!!
• Strona 1 z 1
Problem z kierunkami!!
Witam mam powazny problem. Po podlaczeniu kierunkow w gpz 500 swieci mi w kombinacjach tyl oba i przud lewy(oczywiscie przy lewym kierunku) jak dam w prawo to swieci normalnie, ale jak sie przyjrze to okazyje sie ze dwa lewe tez mi swieca tylko ze bardo słabo!!
kable wychodzace z calej wiazki mam 3 jeden zasilaniem i dwa od lewego i prawego kierunku... Prosze o pomoc bo na dniach musze zrobic przeglad. Dodam odrazu ze przed rozlaczeniem dzialy normalnie....
kable wychodzace z calej wiazki mam 3 jeden zasilaniem i dwa od lewego i prawego kierunku... Prosze o pomoc bo na dniach musze zrobic przeglad. Dodam odrazu ze przed rozlaczeniem dzialy normalnie....
Kocham motocykle i razem z nimi umrę!! GPZ 500 > CBR 600
- Shotta
- Świeżak
Czy te kierunki są na LEDach? czy zwykłe? Miałem podobnie po założeniu LEDOWYCH kierunków (na standardowym przerywaczu miganie przodu i tyłu i brzęczenie) zmieniłem przerywacz na taki do Ledów i kierunki jak awaryjne świeciły ale nie pikały. Podłączyłem pod przednie kierunki dwie lampki i jest wszystko ok a dodatkowo mam wskaźnik który kierunek świeci xD
HONDA MTX 80
- Zulci
- Świeżak
Nie kierunki sa jak najbardziej zwykle. Nie wiem dlaczego tak wyglada instalacja z tylu sa 4 przewody kazdy kierunek ma niezalezne zasilanie, a z przody tylko 3 przewody jak pisalem wczesniej... Moze opprzedni wlasciciel cos na macił w instalacji. Bo ja ostatnio rozebralem moto na czesci pierwsze (procz silnika) poczyscilem i posmarowalem wszystko. I teraz ten przeglad mi przyszlo zrobic a bez kierunkow nie da sie przejsc...
Kocham motocykle i razem z nimi umrę!! GPZ 500 > CBR 600
- Shotta
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa