Zobacz wątek - Szukanie pomocy lub porady.
NAS Analytics TAG

Szukanie pomocy lub porady.

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Szukanie pomocy lub porady.

Postprzez zx7RR » 30/9/2007, 15:57

Witam wszystkich uczestnikow forum jestem tu nowy i pisze pierwszy raz.
prosze o wyrozumialosc.
posiadam Kawasaki ZX7RR r96 23tys km ktura osobiscie kupilem od szwagra w ch mam problem moto palilo potworne ilosci wachy wiec dalem ja zaufanemu mechanikowi do malej regulacji faktycznie zaczelo nie licznie mniej palc ale stracilo zbyt duzo na mocy wiec proba ponownej regulacji do popszednich ustawien ale nestety jest to ciezko zrobic bez hamowni. prosze wiec o jakies info kto lub jaki serwis posiada takowa jak i o pomoc w skontaktowaniu sie poczta elektroniczna z Tomkiem Kedziorem. wiem ze posiada on ogromna wiedze na tmat 7rr. z gory dziekuje za pomoc.
zx7RR
Świeżak

Postprzez icid » 30/9/2007, 19:40

Czyszczenie i synchronizacja gaźników powinna zalatwić sprawę można też wymienić dysze może to efekt jakieś nieudolnej przeróbki ale powinno się obejść bez chamowni. Dobry serwis załatwi sprawe regulacji a jak słysze słowa : ZAUFANY MECHANIK to skóra mi na plecach cierpnie.
icid
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Ulf » 4/3/2008, 19:19

Potrzebuje namiary na jakiegos niedrogiego mechanika w warszawie.
Z gory dzieki;]
Ulf
Świeżak

Postprzez MadboY » 4/3/2008, 19:24

Ulf napisał(a):Potrzebuje namiary na jakiegos niedrogiego mechanika w warszawie.
Z gory dzieki;]

Akurat kwota jaka musialbym zaplacic bylaby ostatnim wyznacznikiem wyboru warsztatu...

moge Ci polecic ludzi z Bosmotorcycles (ul. Łopuszańska 93). Sam szukalem serwisu niedawno i u nich robilem i jestem zadowolony a i ceny nie sa jakies horendalne.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu ;)
MadboY
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Adam M. » 5/3/2008, 00:31

Na stronie PolandPosition powinien byc adres emailowy do Tomka, po prostu napisz do niego jakie ustawienia sa dobre na ulice.

Adam M.
Adam M.
VIP Ścigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa