ktoś z wrocławia z kawą zx9r
• Strona 1 z 1
ktoś z wrocławia z kawą zx9r
jest ktoś z wrocka loob okolic kto by do mnie moogł podjechac na kawie zx9r do 96roku. potrzebooje pomierzyc napiecia na instalacji w moto bo u mnie niby wszystko jest oki podpiete a nadal niema iskry i nie wiqadomo czemu tak sie dzieje
- streetracer23
- Świeżak
Poszukaj serwisowke. Powinno w niej byc napisane jakie napiecie i jaki opor ma byc na kazdym kabelku.
Wystarczy zmierzyc i znajdujesz problem.
Nie pytaj czy ktos ma serwisowke tylko sam poszukaj w drugim (chyba) temacie "SERWISOWKI". Ja mam tylko z 98-99r i nie wiem czy to jest tak samo (mam serwisowke)
Kabelki masz opisane bardzo dokladnie nie powinienes miec problemow.
Wystarczy zmierzyc i znajdujesz problem.
Nie pytaj czy ktos ma serwisowke tylko sam poszukaj w drugim (chyba) temacie "SERWISOWKI". Ja mam tylko z 98-99r i nie wiem czy to jest tak samo (mam serwisowke)
Kabelki masz opisane bardzo dokladnie nie powinienes miec problemow.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
wiesz mam serwisoowke ;] i wszystko niby jest podpiete tak jak być powinno ;] a iskry dalej niema ;] modool jest na bank dobry bo był sparawdany w innym moto ;] dlatego gloopieje jooz.
- streetracer23
- Świeżak
Mozliwe, ze masz wszystko podpiete ale np nie dziala ci cewka albo czujnik polozenia walu.
A pomierzyles jakie sa wartosci pradu na dojsciach do modulu i czy sie zgadza z serwisowka
Albo jakis kabelek przetarty.
To nie nowe moto, miernikiem mozesz sprawdzic kazda czesc oprocz modulu ktory jest dobry.
A pomierzyles jakie sa wartosci pradu na dojsciach do modulu i czy sie zgadza z serwisowka

To nie nowe moto, miernikiem mozesz sprawdzic kazda czesc oprocz modulu ktory jest dobry.
<a href="http://h-tsz.com/amFzcWxh">Dostaniesz w PYSK jak klikniesz.
-
jasql - Bywalec
tak jak pisałem wszystko działa i zgadza sioe z serwisoowką. znam sie troche na tym i potrafie sam wszystko pomierzyc. i wychodzi na to ze powinno działać a jednak nie.
- streetracer23
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości