jak odblokować sv650 2003 (na wtrysku)
• Strona 1 z 1
jak odblokować sv650 2003 (na wtrysku)
witam. Kupiłem sprowadzone ze szwajcarii suzuki sv 650 su. Według dowodu ma jedyne 25 KW czyli jakieś 35 KM. Według informacji jakie znalazłerm powinen mieć około 70 KM i mieć Vmax ponad 200 km/h a faktytcznie jedzie niecałe 150 km/h. Dajcie znać jak ktoś wie co zrobić. Z góry dzięki.
- kamus25
- Świeżak
Ale czy tylko w taki sposób są blokowane silniki tego modelu? Nie chciałbym czasem kupić modułu i żeby się okazało, że to np. wałki rozrządu. A poza tym jeżeli już mam wymieniać moduł to może jest szansa dostać moduł który jeszcze bardziej niż seryjny daje kopa silnikowi? Dajcie znać czy może ktoś ma namioar na taki moduł, bo mi jedyne co przychodzi do głowy to kupić go na allegro, a tam niestety nie mogę takiego znaleźć. Dzięki za odpowiedź.
- kamus25
- Świeżak
poszukaj na www.ebay.de w polsce mozesz miec klopot z kupnem takiego lub tu http://elektronika-motocyklowa.pl/motocyklowe.html
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Można to usunąć za pomocą PowerCommandera, jednocześnie dodając mocy silnikowi: http://www.powercommander.com/powercomm ... 96&yr=2003
Ta zabawka nie należy do tanich, ale efekty są całkiem wymierne.
Ta zabawka nie należy do tanich, ale efekty są całkiem wymierne.
TWOJA RIZOMA (otwórz link)
- musieli
- Świeżak
dzwonilem do serwisu suzuki i gość w słuchawce stwierdził, że sama wymiana modułu to nie wszystko, bo trzeba jeszcze wgrać mapę wtrysku. Gdzie w takim razie jest wgrana ta mapa wtrysku jeżeli nie w module zapłonowym. Czy gość chciał po prostu ściągnąć mnie do serwisu żeby zgarnąć pare złotych za podłączenie do komputera, czy faktycznie zmiana całego sterowania to głebsza sprawa. Tak poza tym nie za bardzo mam czas żeby wybrać się bez większej potrzeby do serwisu. Co do tego powercommandera to sam odblokowywałeś w ten sposób swoją maszynkę czy zakładałeś go juz do silnika z pełną mocą?
- kamus25
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości