Zobacz wÄ…tek - alarmy motocyklowe
NAS Analytics TAG

alarmy motocyklowe

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

alarmy motocyklowe

Postprzez sasi » 7/8/2007, 18:46

witka, co myślicie o alarmach motocyklowych ?wiadomo opróćz bliokady kierownicy i blokady na tarcze warto zamontować se alarmik ?syrena, odcięcie zapłonu, gaszenie i odpalanie z pilota, różny stopień czułości,przecież to moze zniechęcic potencjalnego złodzieja, niz by w ogóle nic niebyło zabezpieczenia w motocykllu. kupiłem właśnie tak alarm, zawsze to jakies dosatkowe bezpieczenstwo, ale sam za cholere go nie zainstaluje, musze dac do elektryka, ma ktos z was alarm w motocyklu?jak sie to sprawauje?
sasi
Świeżak

Postprzez falconiforme » 7/8/2007, 19:14

Takie sprawy to chyba w akcesoriach motocyklowych.
Mam alarm w motocyklu, ale podłączyłem tylko zasilanie i reaguje wyłącznie na wstrząsy.
Złodziej albo się spodziewa alarmu, albo nie, w 2-gim przypadku mamy lepiej. Nie zawsze się on sprawdza co nie znaczy że nie mamy zabezpieczeń w motocyklu instalować. Zawsze trudniej sforsować taki motocykl.
Jak go na busa załadują to alarm nie pomoże najwyżej ogłuszy, ale jak go do latarni przypniesz możesz go nie stracić. Tak czy inaczej 98% łańcuchów w minutę można przeciąć. A jak zainstalujesz w nim GPS to jest już ostro.
Poczytaj w Akcesoria. Pozdro
Ongoing Success
falconiforme
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez cdsMarcin » 7/8/2007, 23:51

Był już gdzieś podobny temat... Jak najlepiej zabezpieczać moto oczywiście w dziale Akcesoria motocyklowe.
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">Obrazek</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
cdsMarcin
Bywalec

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości

na górê