Poszukuje Mechanika z warszawy lub okolic
• Strona 1 z 1
Poszukuje Mechanika z warszawy lub okolic
Witam jak w temacie a nawet bardzo dodrego godnego polecenia najlepiej specjalizującego sie w hondach . czekam na jakieś info z gódy dzięki . Jak by co to z szukajka nie wiele pokazała ale moze coś przeoczyłem
- BIAŁY
- Świeżak
Wyciag z regulaminu Scigacz.pl
9. Nie spamuj.
Forum nie jest miejscem na reklamowanie swoich forów, stron, sklepów, aukcji itd. Jest do tego specjalny dział - giełda. Tam możesz pokazać to, co masz do zaoferowania innym.
9. Nie spamuj.
Forum nie jest miejscem na reklamowanie swoich forów, stron, sklepów, aukcji itd. Jest do tego specjalny dział - giełda. Tam możesz pokazać to, co masz do zaoferowania innym.
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
Szukaja pomocy i otrzymuja ja takze od Ciebie w takiej formie ja dotychczas. Zawsze mozesz napisac do kogos na pw i tam zaprosic do swojego warsztatu
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Ścigacz.pl
januszrosa napisał(a):Wyciag z regulaminu Scigacz.pl
9. Nie spamuj.
Nie zwracaj komuś uwagi jak sam źle robisz zaśmiecając temat który założyłem jakimiś uwagami a PW to od czego masz tam to powinieneś zrobic czyż nie ?
Ps I nie Zyczył bym sobie juz dyskusji nie na temat w tym wątku .
Moze jeszcze raz jak z tym mechanikiem będzie ma ktoś kogoś ?
- BIAŁY
- Świeżak
PJP Motocykle bardzo dobry serwis w warszawie sam tam oddaje swoj motor i jestem zadowolony
Warszwa ul.Św.Stanislawa 14 tel 631 16 55
WWW.PJPMOTOCYKLE.COM.PL
Kolesie maja dobre ceny najpierw zadzwon i sie umow bo maja napiety grafik i ciezko sie dostac.
Pozdrawiam
Warszwa ul.Św.Stanislawa 14 tel 631 16 55
WWW.PJPMOTOCYKLE.COM.PL
Kolesie maja dobre ceny najpierw zadzwon i sie umow bo maja napiety grafik i ciezko sie dostac.
Pozdrawiam
-
luk841 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa