Zobacz wÄ…tek - HONDA cbr 600f 2000r problemik ?
NAS Analytics TAG

HONDA cbr 600f 2000r problemik ?

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

HONDA cbr 600f 2000r problemik ?

Postprzez matimoto87 » 31/7/2007, 11:06

Witam wszystkich.Jestem nowy na waszym forum i z grzecznosci chciałem sie przywitać.A teraz przejde do porlbemu jaki mnie gryzie.

zakupiłem honde cbr 600 z 2000 roku .Moto sprowadzone z angli.Jak wiadomo motorki tam czesto stoja na dworze i gdzie niegdzie jakaś sróbka podrdzewiała a tak ogólnie to git.Wymieniłem olej a poprzedni własciciel siwece i klocki.

A tearz co go boli:

mam do regulacji gazniki (czy to normalnie ) wydaje mi sie ze tak :)
no oi słychac zaworki tutaj troceh sie boje czy to napewno zawory czy moze coś wiecej?Jest to prawie nie wyczuwalny terkot ale jednak coś tam słychać.Nie słyszałem nigdy jak chodzi inna f4 to nie moge porównac a nie znam nikogo kto ma w bydgoszczy taką.W czwartek jade na ta synchronizacje to chya mi powiedzą czy jest to normalne.

Pozdrawiam i czekam na wasze opinie czy to normlanie czy nie i co ile km moja honda powinna przechodzić rózne wymiany (olej,swiece,regulacje itp)

Czesc
matimoto87
Świeżak

Postprzez Stannik » 31/7/2007, 12:55

regulacje co kilka tys. to normalka. Co do zaworów to nie wiem, w moim Bandycie jak się wsłuchać to też troszkę słychać.

Gdzie w Bydzi robisz regulacje? u GRUBEGO? Daj znać ile Cię skasowali.
Stannik
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê