Szukam Pomocy...
• Strona 1 z 1
Szukam Pomocy...
Jestem zmuszony sprzedać swój ukochany motorek
Jakiś czas temu jechałem sobie spokojnie do pracy (czytaj 60 km/h),
i zostałem trafiony z boku z podporządkowanej przez jakiegoś
ślepego kierowcę blaszanej puszki. Najgorsze jest to, że ów wybitnie uzdolniony człowiek po zderzeniu ze mną uciekł z miejsca zdarzenia i nawet nie zainteresował się czy nic mi się nie stało itd. Oczywiście kasy za odszkodowanie nie dostałem bo sprawcy wypadku brak.
Zniszczenia obejmują: wgnieciony bak, dwie owiewki boczne (przednie), reflektor naszczęście jest cały, ułamana została część ramy podtrzymująca rurę wydechorą, zegary, zbiorniczek wyrównawczy na kierownicy i pedał hamulca.
Nie mam pieniędzy na naprawę tych uszkodzeń, tym bardzie teraz, bo urodziła mi się córeczka i wszystkie dotychczasowe priorytety uległy zmianie. Rozumiecie...
W związku z tym wszystkim mam do Was koledzy ogromną prośbę.
Jeśli ktoś z Was jest w stanie pomóc mi w naprawie (choć częsciowej) mojego motorka, proszę o kontakt mailowy.
Ewentualnie jeśli ktoś chciałby kupić odemnie motorek też proszę o kontakt. Chciałbym dostać za niego skromne 5000 zł, ale oczywiście jestem skłonny do negocjacji.
W tej chwili nie dysponuję zdjęciem maszyny, ale będę w stanie je dołączyć w Poniedziałek.
Jakiś czas temu jechałem sobie spokojnie do pracy (czytaj 60 km/h),
i zostałem trafiony z boku z podporządkowanej przez jakiegoś
ślepego kierowcę blaszanej puszki. Najgorsze jest to, że ów wybitnie uzdolniony człowiek po zderzeniu ze mną uciekł z miejsca zdarzenia i nawet nie zainteresował się czy nic mi się nie stało itd. Oczywiście kasy za odszkodowanie nie dostałem bo sprawcy wypadku brak.
Zniszczenia obejmują: wgnieciony bak, dwie owiewki boczne (przednie), reflektor naszczęście jest cały, ułamana została część ramy podtrzymująca rurę wydechorą, zegary, zbiorniczek wyrównawczy na kierownicy i pedał hamulca.
Nie mam pieniędzy na naprawę tych uszkodzeń, tym bardzie teraz, bo urodziła mi się córeczka i wszystkie dotychczasowe priorytety uległy zmianie. Rozumiecie...
W związku z tym wszystkim mam do Was koledzy ogromną prośbę.
Jeśli ktoś z Was jest w stanie pomóc mi w naprawie (choć częsciowej) mojego motorka, proszę o kontakt mailowy.
Ewentualnie jeśli ktoś chciałby kupić odemnie motorek też proszę o kontakt. Chciałbym dostać za niego skromne 5000 zł, ale oczywiście jestem skłonny do negocjacji.
W tej chwili nie dysponuję zdjęciem maszyny, ale będę w stanie je dołączyć w Poniedziałek.
- IzotopWojtas
- Świeżak
To jego aktualne zdjęcie
Honda SC 36
Rok produkcji 1997
Pojemność 996,00
Rok produkcji 1997
Pojemność 996,00
- Załączniki
-
Obraz 024_2.JPG
- (250.6 KiB) Pobrane 118 razy
- IzotopWojtas
- Świeżak
Załamka
Nie interesuje mnie sprzedaż go na części buu
Chciałbym sprzedać całość albo naprawić...
Ludzie pomóżcie.

Chciałbym sprzedać całość albo naprawić...
Ludzie pomóżcie.
- IzotopWojtas
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości