Wheelie:P
• Strona 1 z 1
Wheelie:P
Witam
Wiem ze jest temat z nauka wheelie ale ja mam problrem ze nie moge utrzymac moto na drodze
Jak podnosze przud to odrazu zaczyna jechac po całej drodze
Prubowałem balansowac ciałem ale to mi nic nie dała
Dajcie jakies skazówki
Wiem ze jest temat z nauka wheelie ale ja mam problrem ze nie moge utrzymac moto na drodze
Jak podnosze przud to odrazu zaczyna jechac po całej drodze
Prubowałem balansowac ciałem ale to mi nic nie dała
Dajcie jakies skazówki
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
Masz problem z balansem. Naucz siÄ™ najpierw wheelie na rowerze, potem ucz siÄ™ na motorze.
Jak komuś rada wyda się głupia, niech nie komentuje. Kiedyś interesowałem się for example trialem rowerowym, potem jedynie oglądałem motocklowy i jeden z zawodników powiedział, że niemal każdy kto trenuje trial na motocyklu zaczynał od roweru. Wheelie nie ma jakiegoś specjalnego odniesienia do trialu, gdyż robić je można na każdym motocyklu, jednakże chciałem uświadomić Ciebie, że odruchy utrzymania równowagi są takie same tu i tu. Nauczysz się na rowerze, potem na moto będzie Ci duuużo łatwiej. Pozdro
Jak komuś rada wyda się głupia, niech nie komentuje. Kiedyś interesowałem się for example trialem rowerowym, potem jedynie oglądałem motocklowy i jeden z zawodników powiedział, że niemal każdy kto trenuje trial na motocyklu zaczynał od roweru. Wheelie nie ma jakiegoś specjalnego odniesienia do trialu, gdyż robić je można na każdym motocyklu, jednakże chciałem uświadomić Ciebie, że odruchy utrzymania równowagi są takie same tu i tu. Nauczysz się na rowerze, potem na moto będzie Ci duuużo łatwiej. Pozdro
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości