pp
			 • Strona 1 z 1

zmieniarkÄ…   viewtopic.php?t=44
a PajÄ…k Ci nawet wykres narysuje.
				a PajÄ…k Ci nawet wykres narysuje.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
to by była nowość na motorze  na zakręcie by było lepsze podparcie, tylko nie wyobrażam sobie zmiane biegów i używanie hamulca w tym heh
 na zakręcie by było lepsze podparcie, tylko nie wyobrażam sobie zmiane biegów i używanie hamulca w tym heh   ps. i pasażer z tyłu by miał miejsca na nogi jak w skuterku
  ps. i pasażer z tyłu by miał miejsca na nogi jak w skuterku  
				 na zakręcie by było lepsze podparcie, tylko nie wyobrażam sobie zmiane biegów i używanie hamulca w tym heh
 na zakręcie by było lepsze podparcie, tylko nie wyobrażam sobie zmiane biegów i używanie hamulca w tym heh   ps. i pasażer z tyłu by miał miejsca na nogi jak w skuterku
  ps. i pasażer z tyłu by miał miejsca na nogi jak w skuterku  
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
			było gsx600f, było ZX12R
 , jest V-Strom 650 AK8
, jest V-Strom 650 AK8 
- 

mar111cin
- VIP Åšcigacz.pl
heh  ja jezdziłem kiedys a nartach na motorynce
 ja jezdziłem kiedys a nartach na motorynce  problem był ze zmianą biegów, bo miałem zjebane i trzeba było 2-jke cały czas trzymać :p ale ogolnie duzo wieksza pewność podczas jazdy po śniegu
problem był ze zmianą biegów, bo miałem zjebane i trzeba było 2-jke cały czas trzymać :p ale ogolnie duzo wieksza pewność podczas jazdy po śniegu 
				 ja jezdziłem kiedys a nartach na motorynce
 ja jezdziłem kiedys a nartach na motorynce  problem był ze zmianą biegów, bo miałem zjebane i trzeba było 2-jke cały czas trzymać :p ale ogolnie duzo wieksza pewność podczas jazdy po śniegu
problem był ze zmianą biegów, bo miałem zjebane i trzeba było 2-jke cały czas trzymać :p ale ogolnie duzo wieksza pewność podczas jazdy po śniegu 
Chcesz zarobić trochę kasy ??? Koniecznie wejdź! Sprawdzone! >>KLIKNIJ<< http://cash2007.xt.pl  (otwórz link)
			- 

RazieL
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość