Ile czasu zajmuje weryfikacja dokumentów tożsamości
• Strona 1 z 1
Ile czasu zajmuje weryfikacja dokumentów tożsamości
Cześć. Udało mi się wczoraj wygrać moją pierwszą większą sumę na maszynie wideo i od razu zleciłem wypłatę na kartę. System poprosił mnie jednak o przesłanie zdjęć dowodu osobistego i jakiegoś rachunku w celu potwierdzenia adresu. Zrobiłem to, ale wniosek nadal ma status weryfikacji. Czy to normalne, że trzeba tyle czekać? Ile to zazwyczaj trwa u sprawdzonych operatorów?
- Jaceno
- Świeżak
Re: Ile czasu zajmuje weryfikacja dokumentów tożsamości
Pierwsza weryfikacja profilu zawsze budzi najwięcej niecierpliwości i lekkiego niepokoju, ale musisz wiedzieć, że to całkowicie rutynowa procedura prawna wymagana przez przepisy finansowe. Każdy legalny operator, do których bez wątpienia zalicza się międzynarodowy serwis twindor https://twindor.app/ musi dokładnie sprawdzić tożsamość użytkownika, aby przeciwdziałać praniu pieniędzy oraz upewnić się, że gracz jest pełnoletni. Zazwyczaj dział finansowy przetwarza takie zgłoszenia od kilku do maksymalnie dwudziestu czterech godzin w dni robocze, pod warunkiem, że przesłane zdjęcia są ostre i widać na nich wszystkie krawędzie dokumentu. Często błędem nowicjuszy jest ucinanie rogów dowodu lub wysyłanie nieczytelnych rachunków, co wydłuża cały proces. Twoje pieniądze są w stu procentach bezpieczne na głównym serwerze, więc po prostu uzbrój się w odrobinę cierpliwości, bo po zatwierdzeniu kolejne wypłaty będą szły automatycznie.

- Jaceno
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości