Skrzyżowania z czujnikami pojazdu :(
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
A wracając do tematu czujników...
To myslę że to wcale nie taki glupi pomysl.- oczywiscie jakby były oznaczone dokladnie miejsca gdzie łapie moto i przełacza na zielone(bez akrobacji i kombinacji) to była by bajka... ale większość z nas jezdzi tez samochodami - i trzeba też to wziąć pod uwagę.
Dojeżdzasz do głównej ulicy i stoisz stoisz.... a jak jest czujnik to na chwilę się przełączy na zielone i śmigasz.
Wcześniej Kolega pisał o Krakowie= ale np wjazd do Krk od Sandomierza -I krzyzówka- gdyby nie było tam czujników to NIGDY by nikt z lewej strony nie wjechał. Ruch tam jest zawsze i o każdej porze.
Dopracować po prostu trzeba sprawę(jak wszystko w tym naszym pięknym kraju
) ale nie żeby od razu dyskryminacja?
Nie róbmy też z siebie narodu uciśnionego.
Sorry jeżeli kogoś uraziłem-nie miałem takiego zamiaru.
Pozdrawiam;
To myslę że to wcale nie taki glupi pomysl.- oczywiscie jakby były oznaczone dokladnie miejsca gdzie łapie moto i przełacza na zielone(bez akrobacji i kombinacji) to była by bajka... ale większość z nas jezdzi tez samochodami - i trzeba też to wziąć pod uwagę.
Dojeżdzasz do głównej ulicy i stoisz stoisz.... a jak jest czujnik to na chwilę się przełączy na zielone i śmigasz.
Wcześniej Kolega pisał o Krakowie= ale np wjazd do Krk od Sandomierza -I krzyzówka- gdyby nie było tam czujników to NIGDY by nikt z lewej strony nie wjechał. Ruch tam jest zawsze i o każdej porze.
Dopracować po prostu trzeba sprawę(jak wszystko w tym naszym pięknym kraju

Nie róbmy też z siebie narodu uciśnionego.
Sorry jeżeli kogoś uraziłem-nie miałem takiego zamiaru.
Pozdrawiam;
- Shadi
- Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość