Szukam osoby prywatnej do nauki jazdy. pilne WARSZAWA
• Strona 1 z 1
Szukam osoby prywatnej do nauki jazdy. pilne WARSZAWA
Witam
jako ze na kursie nie jest sie w stanie nauczyc tyle ile potrzeba do wjechaniaa na warszawskie ulice, dlatego poszukuje osoby, moze to byc instruktor jazdy lub prywatna osoba, ktora posiada motocykl i ktora nauczy mnie obslugi sprzetu, poprawnej jazdy, podzieli sie doswiadczeniami z warszawskich ulic.
Tak jak pisalem moze byc to instruktor 'po godzinach' lub osoba prywatna. Oczywiscie za pomoc zaplace, co dogadamy prywatnie. Jesli ktos moze pomoc to prosze o odpowiedzi w temacie i podanie maila to sie odezwe
jako ze na kursie nie jest sie w stanie nauczyc tyle ile potrzeba do wjechaniaa na warszawskie ulice, dlatego poszukuje osoby, moze to byc instruktor jazdy lub prywatna osoba, ktora posiada motocykl i ktora nauczy mnie obslugi sprzetu, poprawnej jazdy, podzieli sie doswiadczeniami z warszawskich ulic.
Tak jak pisalem moze byc to instruktor 'po godzinach' lub osoba prywatna. Oczywiscie za pomoc zaplace, co dogadamy prywatnie. Jesli ktos moze pomoc to prosze o odpowiedzi w temacie i podanie maila to sie odezwe
- ssspart1234
- Świeżak
Skoro uważasz, że w obecnej szkole nie nauczają zbyt dobrze to może rozejrzyj się za inną?
A jeżeli już wpłaciłeś kasę, to może jazdy doszkalające w jednej z bardziej popularnych szkół w wawie, niekoniecznie "po godzinach". Swoją drogą brzmi to dość intrygująco, bo po co zawracać D**** instruktorowi po godzinach, skoro można normalnie sobie wziąć kilka h jazd doszkalających w chyba z każdej szkół jazdy..?
A jeżeli już wpłaciłeś kasę, to może jazdy doszkalające w jednej z bardziej popularnych szkół w wawie, niekoniecznie "po godzinach". Swoją drogą brzmi to dość intrygująco, bo po co zawracać D**** instruktorowi po godzinach, skoro można normalnie sobie wziąć kilka h jazd doszkalających w chyba z każdej szkół jazdy..?
- devxx
- Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
W sumie to wychodzi, że wszystkie dobre szkoły w Warszawie są na Bemowie: pro-motor, kulikowisko i sarbo (choć tą ostatnią to znam słabo).
http://gomoto.tv/ | naszym motorem jest pasja
-
duddits - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Polecam pro - motor, z własnego doswiadczenia.Od znajomych słyszałam też same dobre słowa na temat Tomka Kulika (kulikowisko.pl).
Co jeszcze jest ciekawe u Kulika - instruktor jeździ z Tobą na motorze.
Co jeszcze jest ciekawe u Kulika - instruktor jeździ z Tobą na motorze.
Four wheels move your body, two wheels move your soul.
-
Ircia - Świeżak
Ircia napisał(a):Co jeszcze jest ciekawe u Kulika - instruktor jeździ z Tobą na motorze.
Tak samo w pro-motorze i to zdaje się tam właśnie to zapoczątkowano. Tomek Kulik pracował kiedyś zresztą właśnie w pro-motorze.
-
duddits - Świeżak
Ircia napisał(a):Szczerze mówiąc, nie wiem która szkoła to zapoczątkowała, wiem że Kulik.I podobno zdaje egzamin ta metoda.
No skoro nie wiesz, to nie pisz, że Kulik

-
duddits - Świeżak
To źle wiesz.Wejdz na jego stronę i przeczytaj, że on jako pierwszy zastosował tą metodę.I czytaj ze zrozumieniem, napisałam że nie wiem która szkoła wiem że Kulik .Zainteresowanemu zależy na instruktorze,więc konkretnie napisałam . Nie lubię "mądrali" 

Four wheels move your body, two wheels move your soul.
-
Ircia - Świeżak
Być może, że źle wiem. Tak słyszałem na kursie w Pro-motorze. I tyle.
Stronę Tomka odwiedzałem, owszem. Bardzo cenię sobie jego rady i żałuję, że już nie udziela swoich rad w "Motocyklicznie", bo to była fajna inicjatywa. Szkoda zresztą, że cały program po 8 odcinkach został zdjęty z TVN turbo. Moim zdaniem był merytorycznie ciekawszy niż "Monoślad", no ale to już totalny offtop, więc się zamykam
Peace.
Stronę Tomka odwiedzałem, owszem. Bardzo cenię sobie jego rady i żałuję, że już nie udziela swoich rad w "Motocyklicznie", bo to była fajna inicjatywa. Szkoda zresztą, że cały program po 8 odcinkach został zdjęty z TVN turbo. Moim zdaniem był merytorycznie ciekawszy niż "Monoślad", no ale to już totalny offtop, więc się zamykam

Peace.
-
duddits - Świeżak
-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
Ircia napisał(a):Co do tematu "monoślad" przydał by się oddzielny wątek to fakt>pozdrawiam
Już kiedyś założyłem o tym temat...
about28695.html&highlight=
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości