Dobra szkoła jazdy w Poznaniu albo Warszawie
• Strona 1 z 1
Dobra szkoła jazdy w Poznaniu albo Warszawie
Szukam szkoły jazdy gdzie mogłbym pod okiem profesjonalnego instruktora poduczyć/przypomnieć jazde na motocyklu. pisze to ponieważ nie jeździłem 3,5 roku i warto było by pojeździć z kimś kto wytknie Ci błedy i podpowie jak je zkorygować.
Czerwone wino jest dobre dla zdrowia, a zdrowie jest potrzebne, żeby pić wódkę.
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA
-
Kiju - Świeżak
o szkolach ksztalcacych i doszkalajacych w Warszawie juz duzo userzy sie rozpisywali wiec poszukaj troche a napewno znajdziesz. Z Poznania jest dosc malo ludzi na tym forum dlatego raczej malo bedzie o nich. Ale o warszawskich bylo naprawde duzo.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
Witam ! jestem z poznania z tego co wiem i widziałem jest instruktor na motocyklu jeżdzi po miescie za swoim kursantem i uczy go ! można w poznaniu wynajac sobie instruktora nauki jazdy ktory ma swoj własny motocykl i pod jego okiem przed nim jedzisz swoim moto a on weryfikuje twoja jazde i udziela ci wskazowek i mowi jakie mniej więcej błędy musisz poprawic ! pozdro.//
- KAWA7777
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości