[biblioteka] Top 10 motocykli, na które czekamy w...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[biblioteka] Top 10 motocykli, na które czekamy w...
Dyskusja na temat: Top 10 motocykli, na które czekamy w 2014 roku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Top 10 motocykli, na które czekamy w 2014 roku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Top 10 motocykli, na które czekamy w 2014 roku
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma nad czym płakac. Ducati to kupa. <br><hr>DRKomentatorzy napisał(a):zabrakło mi tu trochę monstera 1200<br><hr>fooriat<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Nie ma nad czym płakac. Ducati to kupa. <br><hr>DRKomentatorzy napisał(a):zabrakło mi tu trochę monstera 1200<br><hr>fooriat<br>
Nie do końca... Po prostu nielicznych stać na zakup, a połowę nich na utrzymanie dukata

Co by się nie działo to serwis

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapewniam cię, że nie. Szkoda mi tylko nieszczęsnika za kierownica. Ale tez nie zawsze. <br><hr>DRKomentatorzy napisał(a):Kupe robisz w majtki jak widzisz Ducati na ulicy...<br><hr>bbartass<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O widzę że "znaffca" tematu, który nigdy Ducati nawet nie jeździł. Wracaj na pudelka, gdzie twoje miejsce.<br><hr>JacekBariKomentatorzy napisał(a):Kupe robisz w majtki jak widzisz Ducati na ulicy...<br><hr>bbartass<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewniam cię, że nie. Szkoda mi tylko nieszczęsnika za kierownica. Ale tez nie zawsze. <br><hr>DR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Eh, jeździł, jeździł... <br><hr>DRKomentatorzy napisał(a):Kupe robisz w majtki jak widzisz Ducati na ulicy...<br><hr>bbartass<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewniam cię, że nie. Szkoda mi tylko nieszczęsnika za kierownica. Ale tez nie zawsze. <br><hr>DR<br>Komentatorzy napisał(a):O widzę że "znaffca" tematu, który nigdy Ducati nawet nie jeździł. Wracaj na pudelka, gdzie twoje miejsce.<br><hr>JacekBari<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wtedy roznica miedzy twoim i jego poziomem bedzie nie kilkukrotna, ale tysiecykrona.<br><hr>RealistaKomentatorzy napisał(a):A ja czekam na wysłanie Boczka w kosmos.. hmm..?<br><hr>ZIAFFFFF<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na Superleggerę nie ma co czekać, ponieważ już limit wyczerpany... ot co...
<br><hr>Janek Testastretta
<br><hr>Janek Testastretta
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hmm, bardzo to dojrzałe i promieniujące mądrością stwierdzenie.... <br><hr>Janek TestastrettaKomentatorzy napisał(a):zabrakło mi tu trochę monstera 1200<br><hr>fooriat<br>
Komentatorzy napisał(a):Nie ma nad czym płakac. Ducati to kupa. <br><hr>DR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeździł, jeździł, tylko stary konsolę zabrał...<br><hr>CorsaDucatiKomentatorzy napisał(a):Kupe robisz w majtki jak widzisz Ducati na ulicy...<br><hr>bbartass<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewniam cię, że nie. Szkoda mi tylko nieszczęsnika za kierownica. Ale tez nie zawsze. <br><hr>DR<br>Komentatorzy napisał(a):O widzę że "znaffca" tematu, który nigdy Ducati nawet nie jeździł. Wracaj na pudelka, gdzie twoje miejsce.<br><hr>JacekBari<br>Komentatorzy napisał(a):Eh, jeździł, jeździł... <br><hr>DR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przekornie do tego co piszecie - ja nadal czekam na nową VFR-kę. bo ta to rynku nie podbije. honda wypuszczając 1200 zrobiła krok do tyłu. kolejny to 800. japońce dobijają legendę. daleko tak nie zajadą. a szkoda bo była szansa naprawić błąd i wrócić do zębatej vfr.
nic tylko trzeba samemu taką zbudować. <br><hr>nierob
nic tylko trzeba samemu taką zbudować. <br><hr>nierob
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie Ty jeden koleżko. Ustaw się w kolejceKomentatorzy napisał(a):A ja czekam na wysłanie Boczka w kosmos.. hmm..?<br><hr>ZIAFFFFF<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja czekam na ZZR z kompresorem. Czekam, czekam i boje sie ze skoncze jak ta laska co czekala na faceta idealnego.<br><hr>FirstToFight!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zadna konsola nie jest w stanie wygenerowac takich wibracji, problemów z elektryką, przypalania ud żarem buchajacym z silnika. No i kosztow takich nie generauje żadna konsola. Po przesiadce na japończyka bylem zly na siebie ze tyle czasu meczylem sie z tym pazdzierzem.<br><hr>DRKomentatorzy napisał(a):Kupe robisz w majtki jak widzisz Ducati na ulicy...<br><hr>bbartass<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewniam cię, że nie. Szkoda mi tylko nieszczęsnika za kierownica. Ale tez nie zawsze. <br><hr>DR<br>Komentatorzy napisał(a):O widzę że "znaffca" tematu, który nigdy Ducati nawet nie jeździł. Wracaj na pudelka, gdzie twoje miejsce.<br><hr>JacekBari<br>Komentatorzy napisał(a):Eh, jeździł, jeździł... <br><hr>DR<br>Komentatorzy napisał(a):Jeździł, jeździł, tylko stary konsolę zabrał...<br><hr>CorsaDucati<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja tam nie narzekam, wibracji wcale nie generuje, na przypalanie jest sposób- nie jeździć w slipach i klapkach, i jeździć konkretnie, w elektryce wysiadają najczęściej japońskie pierdółki, a koszty jak dla mnie mniejsze niż porównywalnej japonii, tylko że ja sam ogarniam motocykle.. Jeżdżę: 999, Paso 750( taki zabytek) i Cagivą z silnikiem Ducati... Pozdr.<br><hr>Jenek TestastrettaKomentatorzy napisał(a):Kupe robisz w majtki jak widzisz Ducati na ulicy...<br><hr>bbartass<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewniam cię, że nie. Szkoda mi tylko nieszczęsnika za kierownica. Ale tez nie zawsze. <br><hr>DR<br>Komentatorzy napisał(a):O widzę że "znaffca" tematu, który nigdy Ducati nawet nie jeździł. Wracaj na pudelka, gdzie twoje miejsce.<br><hr>JacekBari<br>Komentatorzy napisał(a):Eh, jeździł, jeździł... <br><hr>DR<br>Komentatorzy napisał(a):Jeździł, jeździł, tylko stary konsolę zabrał...<br><hr>CorsaDucati<br>Komentatorzy napisał(a):Zadna konsola nie jest w stanie wygenerowac takich wibracji, problemów z elektryką, przypalania ud żarem buchajacym z silnika. No i kosztow takich nie generauje żadna konsola. Po przesiadce na japończyka bylem zly na siebie ze tyle czasu meczylem sie z tym pazdzierzem.<br><hr>DR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda Twojego czasu. On i tak wie lepiejKomentatorzy napisał(a):Kupe robisz w majtki jak widzisz Ducati na ulicy...<br><hr>bbartass<br>Komentatorzy napisał(a):Zapewniam cię, że nie. Szkoda mi tylko nieszczęsnika za kierownica. Ale tez nie zawsze. <br><hr>DR<br>Komentatorzy napisał(a):O widzę że "znaffca" tematu, który nigdy Ducati nawet nie jeździł. Wracaj na pudelka, gdzie twoje miejsce.<br><hr>JacekBari<br>Komentatorzy napisał(a):Eh, jeździł, jeździł... <br><hr>DR<br>Komentatorzy napisał(a):Jeździł, jeździł, tylko stary konsolę zabrał...<br><hr>CorsaDucati<br>Komentatorzy napisał(a):Zadna konsola nie jest w stanie wygenerowac takich wibracji, problemów z elektryką, przypalania ud żarem buchajacym z silnika. No i kosztow takich nie generauje żadna konsola. Po przesiadce na japończyka bylem zly na siebie ze tyle czasu meczylem sie z tym pazdzierzem.<br><hr>DR<br>Komentatorzy napisał(a):Ja tam nie narzekam, wibracji wcale nie generuje, na przypalanie jest sposób- nie jeździć w slipach i klapkach, i jeździć konkretnie, w elektryce wysiadają najczęściej japońskie pierdółki, a koszty jak dla mnie mniejsze niż porównywalnej japonii, tylko że ja sam ogarniam motocykle.. Jeżdżę: 999, Paso 750( taki zabytek) i Cagivą z silnikiem Ducati... Pozdr.<br><hr>Jenek Testastretta<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości