[Aktualności] LWG dla motocyklistów - pozytywna...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] LWG dla motocyklistów - pozytywna...
Dyskusja na temat: LWG dla motocyklistów - pozytywna kompilacja
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
LWG dla motocyklistów - pozytywna kompilacja
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
LWG dla motocyklistów - pozytywna kompilacja
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
nie uważam sie za jakąś wielką rodzine, zapierdalam bo lubie.<br><hr>aaa
nie uważam sie za jakąś wielką rodzine, zapierdalam bo lubie.<br><hr>aaa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nawet tego nie oglądam, wystarczy mi ten komentarz, z którym się zgadzam w 100% kolego - niektórzy koniecznie potrzebują filozofię sobie dorobić, najczęściej ci którzy jeżdżą palcem po mapie najczęściej albo na zlot na lawecieKomentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
nie uważam sie za jakąś wielką rodzine, zapierdalam bo lubie.<br><hr>aaa<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):nawet tego nie oglądam, wystarczy mi ten komentarz, z którym się zgadzam w 100% kolego - niektórzy koniecznie potrzebują filozofię sobie dorobić, najczęściej ci którzy jeżdżą palcem po mapie najczęściej albo na zlot na lawecieKomentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
nie uważam sie za jakąś wielką rodzine, zapierdalam bo lubie.<br><hr>aaa<br><br><hr>Heinrich
Nie zgadzam się... Motocykliści tym gestem robią klimat i są przyjaźnie do siebie nastawieni czego brakuje w naszej szarej rzeczywistości wśród ludzi... Mały Gest a znaczy wiele.

-
calvinklein - Świeżak
a co szkodzi machnąć ręką lub jak to za granicą nogą? w górach na ścieżce też mówię dzień dobry ludziom, których widzę pierwszy raz, na żaglach tez macham ręką innym, kiedy wchodzę do przychodni zdrowia też mówie dzień dobry...i co to ma wspólnego z jakąkolwiek filozofią? kultura, ja tak mam, Ty masz inaczej... proste<br><hr>jozpaKomentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
nie uważam sie za jakąś wielką rodzine, zapierdalam bo lubie.<br><hr>aaa<br>Komentatorzy napisał(a):nawet tego nie oglądam, wystarczy mi ten komentarz, z którym się zgadzam w 100% kolego - niektórzy koniecznie potrzebują filozofię sobie dorobić, najczęściej ci którzy jeżdżą palcem po mapie najczęściej albo na zlot na lawecie<br><hr>Heinrich<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie pokazałeś swoją kulturę wytykając bezpodstawnie jej brak innym - mnie.<br><hr>HeinrichKomentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
nie uważam sie za jakąś wielką rodzine, zapierdalam bo lubie.<br><hr>aaa<br>Komentatorzy napisał(a):nawet tego nie oglądam, wystarczy mi ten komentarz, z którym się zgadzam w 100% kolego - niektórzy koniecznie potrzebują filozofię sobie dorobić, najczęściej ci którzy jeżdżą palcem po mapie najczęściej albo na zlot na lawecie<br><hr>Heinrich<br>
Komentatorzy napisał(a):a co szkodzi machnąć ręką lub jak to za granicą nogą? w górach na ścieżce też mówię dzień dobry ludziom, których widzę pierwszy raz, na żaglach tez macham ręką innym, kiedy wchodzę do przychodni zdrowia też mówie dzień dobry...i co to ma wspólnego z jakąkolwiek filozofią? kultura, ja tak mam, Ty masz inaczej... proste<br><hr>jozpa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
aaa zapierdalaj dalej, to jest poprostu kultura, której ty nigdy nie zrozumiesz... i której ja nie bede ci tlumaczyc <br><hr>LuK
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wchodzisz między wrony to kracz jak cala reszta, że tak powiem ale tez możesz być cham... któremu jest za cięzko podnieść ręke..<br><hr>siodemaKomentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
Komentatorzy napisał(a):a co szkodzi machnąć ręką lub jak to za granicą nogą? w górach na ścieżce też mówię dzień dobry ludziom, których widzę pierwszy raz, na żaglach tez macham ręką innym, kiedy wchodzę do przychodni zdrowia też mówie dzień dobry...i co to ma wspólnego z jakąkolwiek filozofią? kultura, ja tak mam, Ty masz inaczej... proste<br><hr>jozpa<br>Komentatorzy napisał(a):Właśnie pokazałeś swoją kulturę wytykając bezpodstawnie jej brak innym - mnie.<br><hr>Heinrich<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam gest jest nie tylko pozdrowieniem ale również znakiem solidarności z innym motocyklistom w nieprzyjaznym dla nas świecie. Wielu przedmówców go lekceważy a niektórzy wręcz piszą że mają gdzieś rodzinę motocyklistów. Nie raz widziałem już takich chojraków którym zdechło moto lub mieli inne problemy na drodze jak się śpiesznie rozglądali słysząc z oddali silnik motocykla i błagalnie patrzyli na nadjeżdżającego aby im pomógł...Ciekawe dlaczego w takim momencie nie postawią obok siebie tablicy ,,Motocykliści mam was i wasze zwyczaje w d..pie...<br><hr>marian65
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tradycja. Tam samo jak wspomniane juz pozdrawianie sie na szlakach gorskich czy na lodziach. Masz swoje zdanie na ten temat ktorego nikt nie zmieni. Ok takie czasy.. Motocykl moze miec kazdy. Jedni to tacy co chca tylko zapierdalac, a sa tez tacy co kochaja cala otoczke towarzyszaca motocyklom. Kiedys nas bylo niewielu, jakis inny motocykl widzialo sie kilka razy przez caly sezon. Dzisiaj? Setki dziennie... Wiadomo sa bardziej dostepne, ulatwiaja podroz do pracy w zatloczonych miastach, czy po prostu daja nam przyjemnosc z jazdy. Niestety wraz z wzrostem ilosci kierowcow jed osladow zanika ich "elitarnosc". Na szczescie nadal wiekszosc moich znajomych to tacy co zarazili sie tym od malego. Pasja rozwijala sie w nich latami, motocykle staly sie czescia ich zycia. Nie tylko srodkiem transportu, ale czyms co te zycie okreslilo. Nie dyskryminuje tu tych co np w wieku 40lat mieli kaprys kupna maszyny, czy nawet dresikow jezdzacych po S8 300kmh w trampkach. Kazdy ma swoj sposob na to. Jednak mam prosbe abys postaral sie nad tym zastanowic, zrozumiec i uszanowac tych "innych".Komentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
nie uważam sie za jakąś wielką rodzine, zapierdalam bo lubie.<br><hr>aaa<br>
Ps. Jesli bede gdzies mijac twoj kask pozostawiony przy drodze, badz pewien ze pozdrowie cie.. Choc nie bede wiedzial kto tam zginal, dlaczego i w jaki sposob... Obudzi sie we mnie smutek i pomysle chociaz przez jakis czas o bracie czy siostrze co odeszli. <br><hr>Grzesio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jozpaKomentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
Komentatorzy napisał(a):a co szkodzi machnąć ręką lub jak to za granicą nogą? w górach na ścieżce też mówię dzień dobry ludziom, których widzę pierwszy raz, na żaglach tez macham ręką innym, kiedy wchodzę do przychodni zdrowia też mówie dzień dobry...i co to ma wspólnego z jakąkolwiek filozofią? kultura, ja tak mam, Ty masz inaczej... proste<br><hr>jozpa<br>
szkoda Twojej energii ...
jak nie chce to nic nie zrozumie jeden z drugim
było takie powiedzenie o taboretach

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boli mnie to, że są tacy ludzie którzy jeżdżą na motocyklu nie z pasji, a żeby zapierdalać... Stąd takie wpisy jak aaa albo Heinricha.<br><hr>BocianKomentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
Komentatorzy napisał(a):a co szkodzi machnąć ręką lub jak to za granicą nogą? w górach na ścieżce też mówię dzień dobry ludziom, których widzę pierwszy raz, na żaglach tez macham ręką innym, kiedy wchodzę do przychodni zdrowia też mówie dzień dobry...i co to ma wspólnego z jakąkolwiek filozofią? kultura, ja tak mam, Ty masz inaczej... proste<br><hr>jozpa<br>Komentatorzy napisał(a):Właśnie pokazałeś swoją kulturę wytykając bezpodstawnie jej brak innym - mnie.<br><hr>Heinrich<br>Komentatorzy napisał(a):wchodzisz między wrony to kracz jak cala reszta, że tak powiem ale tez możesz być cham... któremu jest za cięzko podnieść ręke..<br><hr>siodema<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Macham łapą, gdy jestem na trasie, i jest to możliwe. Często się zdarza jednak tak, że podczas przeciskania się w korku, nie ma czasu na machnięcie drugiemu motocykliście, czy podziękowanie innemu kierującemu osobówki za ustąpienie miejsca przejazdu.
W takiej sytuacji ważniejsze jest dla mnie trzymanie obiema rękami kierownicy, w tym drugiej na hamulcu tylnym (jeżdżę skuterem), niż rozpraszanie uwagi, gdy każdy fałszywy ruch się liczy.<br><hr>izdebski12
W takiej sytuacji ważniejsze jest dla mnie trzymanie obiema rękami kierownicy, w tym drugiej na hamulcu tylnym (jeżdżę skuterem), niż rozpraszanie uwagi, gdy każdy fałszywy ruch się liczy.<br><hr>izdebski12
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Każdy wie jak mają żyć, jeździć inni. Chcecie, to sobie nawet jeździjcie z ręką w górze cały czas - nie interesuje mnie to. Ale już obrażanie mnie i mojej kultury nie zniese. Sami hitlerowcy - albo jeździsz i machasz albo jesteś cham bez kultury! Nie ma miejsca na bycie sobą. Poziom dyskusji podobny jest do poziomu artykułu. Nie mam zamiaru w tym uczestniczyć bo z ignorancją i głupotą nie mam szans. I dlatego też nie macham bo najczęściej jadą takie buce JAK WY! Live And Let Die! ŻEGNAM!<br><hr>HeinrichKomentatorzy napisał(a):po obejrzeniu tego filmiku nasuwa się jedno pytanie, latam dla machania lewą łapą czy dla siebie ?
Komentatorzy napisał(a):a co szkodzi machnąć ręką lub jak to za granicą nogą? w górach na ścieżce też mówię dzień dobry ludziom, których widzę pierwszy raz, na żaglach tez macham ręką innym, kiedy wchodzę do przychodni zdrowia też mówie dzień dobry...i co to ma wspólnego z jakąkolwiek filozofią? kultura, ja tak mam, Ty masz inaczej... proste<br><hr>jozpa<br>Komentatorzy napisał(a):Właśnie pokazałeś swoją kulturę wytykając bezpodstawnie jej brak innym - mnie.<br><hr>Heinrich<br>Komentatorzy napisał(a):wchodzisz między wrony to kracz jak cala reszta, że tak powiem ale tez możesz być cham... któremu jest za cięzko podnieść ręke..<br><hr>siodema<br>Komentatorzy napisał(a):Boli mnie to, że są tacy ludzie którzy jeżdżą na motocyklu nie z pasji, a żeby zapierdalać... Stąd takie wpisy jak aaa albo Heinricha.<br><hr>Bocian<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ooo TAK !!!Komentatorzy napisał(a):moze ktos zrobi akcje by oduczyc niektorych jezdzenia w dzien na dlugich? <br><hr>kisiel<br>
podpisuję się obiema "ręcami"
<br><hr>staciek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości