[Aktualności] Range Rover i motocykliści - prawda...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Range Rover i motocykliści - prawda...
Dyskusja na temat: Range Rover i motocykliści - prawda wychodzi na jaw?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Range Rover i motocykliści - prawda wychodzi na jaw?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Range Rover i motocykliści - prawda wychodzi na jaw?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
A ja mam wujka w piekarni. Każdy kto podjedzie puszką, a nie jednośladem, płaci 20 gr więcej na kajzerce.<br><hr>gggxxxrrr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hahahahahKomentatorzy napisał(a):A ja mam wujka w piekarni. Każdy kto podjedzie puszką, a nie jednośladem, płaci 20 gr więcej na kajzerce.<br><hr>gggxxxrrr<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może jakikolwiek dowód, że jest tak a nie inaczej? Skąd wiecie, że ma wujka w Policji? Co to ma do rzeczy? W USA są gangi motocyklowe, które trzeba tępić, to jest zaraza a nie motocykliści. Faktem może być to, że ucierpiał młody człowiek, to , że facet z Range uciekał bo mógł się bać, to, że wjechał w motocyklistę nieumyślnie (mając przed sobą 2 m maskę samochodu ciężko określić odległośc w przypadku kiedy motocyklista nagle puszcza gaz a motocykl hamuje silnikiem... w tym czasie mógł np uspokajać dziecko, które zaczęło płakać...) trochę pomyślunku i analizy Panowie.
Nikogo tutaj nie bronię, wzsyscy tylko możemy spekulować (to co napisałem wyżej to też spekulacja), ale nie mamy prawa nikogo oskaarzac<br><hr>Pepe
Nikogo tutaj nie bronię, wzsyscy tylko możemy spekulować (to co napisałem wyżej to też spekulacja), ale nie mamy prawa nikogo oskaarzac<br><hr>Pepe
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli to prawda policjant może pożegnać się z robotą. Koleś który to upublicznił powinien zamazać twarz policjanta, ponieważ ten zapytał go czy kamera jest wyłączona, a to co mu powiedział powinno zostać "off the record"... Natomiast teraz nikt nie będzie się pierdzielił i od razu wpierdzieli mandat...<br><hr>John
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
straszny debil z tego ziomka, zamiast zamazac twarz i radiowoz to kretyn to wrzuca - teraz policjant bedzie mial problemy bo chcial byc mily i pomoc, wiecej tego nie zrobi pewnie... amerykanie sa glupi!<br><hr>weczi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I tak trzymaj! ;D LwG<br><hr>SeeD87Komentatorzy napisał(a):A ja mam wujka w piekarni. Każdy kto podjedzie puszką, a nie jednośladem, płaci 20 gr więcej na kajzerce.<br><hr>gggxxxrrr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"(mając przed sobą 2 m maskę samochodu ciężko określić odległośc w przypadku kiedy motocyklista nagle puszcza gaz a motocykl hamuje silnikiem... w tym czasie mógł np uspokajać dziecko, które zaczęło płakać...) "Komentatorzy napisał(a):Może jakikolwiek dowód, że jest tak a nie inaczej? Skąd wiecie, że ma wujka w Policji? Co to ma do rzeczy? W USA są gangi motocyklowe, które trzeba tępić, to jest zaraza a nie motocykliści. Faktem może być to, że ucierpiał młody człowiek, to , że facet z Range uciekał bo mógł się bać, to, że wjechał w motocyklistę nieumyślnie (mając przed sobą 2 m maskę samochodu ciężko określić odległośc w przypadku kiedy motocyklista nagle puszcza gaz a motocykl hamuje silnikiem... w tym czasie mógł np uspokajać dziecko, które zaczęło płakać...) trochę pomyślunku i analizy Panowie.
Nikogo tutaj nie bronię, wzsyscy tylko możemy spekulować (to co napisałem wyżej to też spekulacja), ale nie mamy prawa nikogo oskaarzac<br><hr>Pepe<br>
O czym Ty człowieku mówisz?! Jak nie wiesz gdzie Ci się kończy i zaczyna auto to Twój problem i jesteś winny jeśli z tego powodu kogoś uszkodzisz. Rozumiem też, że jak uspokajasz dziecko to możesz wjechać w kogo chcesz i jest ok?<br><hr>Autor71
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Abstrahując od tej informacji, gdybym został zatrzymany w taki sposób przez policję, to bym pewnie w stresie spadłbym z motocykla. Zawsze się stresuję jak Policja coś ode mnie chce, ale taka 'blokada' na drodze pewnie by mnie 'zabiła'.<br><hr>Eloar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z ust mi to wyjąłeś . Twój samochód i ty wiesz gdzie on się kończy a gdzie zaczyna , to żadne usprawiedliwienie - Wjechałem w kogoś bo nie wiem gdzie mi się maska kończy .... <br><hr>PatrykKomentatorzy napisał(a):Może jakikolwiek dowód, że jest tak a nie inaczej? Skąd wiecie, że ma wujka w Policji? Co to ma do rzeczy? W USA są gangi motocyklowe, które trzeba tępić, to jest zaraza a nie motocykliści. Faktem może być to, że ucierpiał młody człowiek, to , że facet z Range uciekał bo mógł się bać, to, że wjechał w motocyklistę nieumyślnie (mając przed sobą 2 m maskę samochodu ciężko określić odległośc w przypadku kiedy motocyklista nagle puszcza gaz a motocykl hamuje silnikiem... w tym czasie mógł np uspokajać dziecko, które zaczęło płakać...) trochę pomyślunku i analizy Panowie.
Nikogo tutaj nie bronię, wzsyscy tylko możemy spekulować (to co napisałem wyżej to też spekulacja), ale nie mamy prawa nikogo oskaarzac<br><hr>Pepe<br>Komentatorzy napisał(a):"(mając przed sobą 2 m maskę samochodu ciężko określić odległośc w przypadku kiedy motocyklista nagle puszcza gaz a motocykl hamuje silnikiem... w tym czasie mógł np uspokajać dziecko, które zaczęło płakać...) "
O czym Ty człowieku mówisz?! Jak nie wiesz gdzie Ci się kończy i zaczyna auto to Twój problem i jesteś winny jeśli z tego powodu kogoś uszkodzisz. Rozumiem też, że jak uspokajasz dziecko to możesz wjechać w kogo chcesz i jest ok?<br><hr>Autor71<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie tak!! niektórzy traktują to "normalnie" jako praca a jak to w pracy czasem trzeba pomagać, a teraz przez grzeczność koleś dostanie po d*** i następny raz nie pości tak łatwo... czego tego nikt nie ocenzurował !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!<br><hr>LukasekKomentatorzy napisał(a):straszny debil z tego ziomka, zamiast zamazac twarz i radiowoz to kretyn to wrzuca - teraz policjant bedzie mial problemy bo chcial byc mily i pomoc, wiecej tego nie zrobi pewnie... amerykanie sa glupi!<br><hr>weczi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kontrola prędkości przez Policjanta z jednostki K9? Mają szeroki wachlarz kompetencji... K9 to treserzy - przewodnicy psów policyjnych.<br><hr>Buko
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam wrażenie, że ktoś tu nie zrowumiał sensu wypowiedzi i nie wie o czym mówi.Komentatorzy napisał(a):Może jakikolwiek dowód, że jest tak a nie inaczej? Skąd wiecie, że ma wujka w Policji? Co to ma do rzeczy? W USA są gangi motocyklowe, które trzeba tępić, to jest zaraza a nie motocykliści. Faktem może być to, że ucierpiał młody człowiek, to , że facet z Range uciekał bo mógł się bać, to, że wjechał w motocyklistę nieumyślnie (mając przed sobą 2 m maskę samochodu ciężko określić odległośc w przypadku kiedy motocyklista nagle puszcza gaz a motocykl hamuje silnikiem... w tym czasie mógł np uspokajać dziecko, które zaczęło płakać...) trochę pomyślunku i analizy Panowie.
Nikogo tutaj nie bronię, wzsyscy tylko możemy spekulować (to co napisałem wyżej to też spekulacja), ale nie mamy prawa nikogo oskaarzac<br><hr>Pepe<br>Komentatorzy napisał(a):"(mając przed sobą 2 m maskę samochodu ciężko określić odległośc w przypadku kiedy motocyklista nagle puszcza gaz a motocykl hamuje silnikiem... w tym czasie mógł np uspokajać dziecko, które zaczęło płakać...) "
O czym Ty człowieku mówisz?! Jak nie wiesz gdzie Ci się kończy i zaczyna auto to Twój problem i jesteś winny jeśli z tego powodu kogoś uszkodzisz. Rozumiem też, że jak uspokajasz dziecko to możesz wjechać w kogo chcesz i jest ok?<br><hr>Autor71<br>Komentatorzy napisał(a):Z ust mi to wyjąłeś . Twój samochód i ty wiesz gdzie on się kończy a gdzie zaczyna , to żadne usprawiedliwienie - Wjechałem w kogoś bo nie wiem gdzie mi się maska kończy .... <br><hr>Patryk<br>
Jeżeli wjeżdżasz przed kogoś i hamujesz gwałtownie powodując wypadek, to jest to twoja wina i nie masz nic do gadania w tym wypadku
A co do wjeżdżania w kogo chcesz, to też nie pominąłeś sedno.
Ale idąc Twoim tokiem myślenia jeżeli widzisz 100 gości na motocyklach, a niektórzy z nich mają broń, to masz jak najbardziej prawo się bronić.
Mówiłem o spekulacjach, nie zmyślonych faktach, a na razie cała historia na tym się opiera.
przemyśl i naucz się wyrażać własną opinię, nie opartą na MaxTV i na tym co Ci serwują media.
Pzdr,<br><hr>Pepe
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rozumiem w takim razie, że mam prawo Cię wyprzedzić i zahamować przed Tobą, a jeżeli we mnie uderzysz, to będzie tylko Twoja wina?Komentatorzy napisał(a):Może jakikolwiek dowód, że jest tak a nie inaczej? Skąd wiecie, że ma wujka w Policji? Co to ma do rzeczy? W USA są gangi motocyklowe, które trzeba tępić, to jest zaraza a nie motocykliści. Faktem może być to, że ucierpiał młody człowiek, to , że facet z Range uciekał bo mógł się bać, to, że wjechał w motocyklistę nieumyślnie (mając przed sobą 2 m maskę samochodu ciężko określić odległośc w przypadku kiedy motocyklista nagle puszcza gaz a motocykl hamuje silnikiem... w tym czasie mógł np uspokajać dziecko, które zaczęło płakać...) trochę pomyślunku i analizy Panowie.
O czym Ty człowieku mówisz?! Jak nie wiesz gdzie Ci się kończy i zaczyna auto to Twój problem i jesteś winny jeśli z tego powodu kogoś uszkodzisz. Rozumiem też, że jak uspokajasz dziecko to możesz wjechać w kogo chcesz i jest ok?<br><hr>Autor71<br>
W takim razie chciałabym spotkać cie na drodze, bo mam tył do zrobienia

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
policjant to policjant jełopie, nieważne jaka ma funkcję - kiedy należy może ci wystawić mandat<br><hr>dohKomentatorzy napisał(a):Kontrola prędkości przez Policjanta z jednostki K9? Mają szeroki wachlarz kompetencji... K9 to treserzy - przewodnicy psów policyjnych.<br><hr>Buko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Policjant w porządku, szkoda że autor filmiku nie do końca, ale ciekawa prawda wychodzi.
Można spekulować że kierowca SUV wiedział już wcześniej że mając znajomości może sobie na więcej pozwolić, stąd roadrage o którym mówi Max Kolonko. Ciekawe czy by zdecydował się na przejeżdżanie ludzi wiedząc że znajomości nie ma.<br><hr>Dyplomata
Można spekulować że kierowca SUV wiedział już wcześniej że mając znajomości może sobie na więcej pozwolić, stąd roadrage o którym mówi Max Kolonko. Ciekawe czy by zdecydował się na przejeżdżanie ludzi wiedząc że znajomości nie ma.<br><hr>Dyplomata
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O najpierw wjechał, potem zwolnił, dobre 2 sekundy dla kierowcy żeby zwiększyć dystans, uspokajanie dziecka ? Z żoną jechał, a kierując masz być skupiony na bezpiecznej jeździe. Widzisz 100 motocyklistów, masz prawo się bronić? Jesteś idiotą jeśli w ogóle prowokujesz, a bezpardonowe przejeżdżanie kogoś to nie obrona tylko proszenie się o problemy. <br><hr>DyplomataKomentatorzy napisał(a):Może jakikolwiek dowód, że jest tak a nie inaczej? Skąd wiecie, że ma wujka w Policji? Co to ma do rzeczy? W USA są gangi motocyklowe, które trzeba tępić, to jest zaraza a nie motocykliści. Faktem może być to, że ucierpiał młody człowiek, to , że facet z Range uciekał bo mógł się bać, to, że wjechał w motocyklistę nieumyślnie (mając przed sobą 2 m maskę samochodu ciężko określić odległośc w przypadku kiedy motocyklista nagle puszcza gaz a motocykl hamuje silnikiem... w tym czasie mógł np uspokajać dziecko, które zaczęło płakać...) trochę pomyślunku i analizy Panowie.
O czym Ty człowieku mówisz?! Jak nie wiesz gdzie Ci się kończy i zaczyna auto to Twój problem i jesteś winny jeśli z tego powodu kogoś uszkodzisz. Rozumiem też, że jak uspokajasz dziecko to możesz wjechać w kogo chcesz i jest ok?<br><hr>Autor71<br>Komentatorzy napisał(a):Z ust mi to wyjąłeś . Twój samochód i ty wiesz gdzie on się kończy a gdzie zaczyna , to żadne usprawiedliwienie - Wjechałem w kogoś bo nie wiem gdzie mi się maska kończy .... <br><hr>Patryk<br>Komentatorzy napisał(a):Mam wrażenie, że ktoś tu nie zrowumiał sensu wypowiedzi i nie wie o czym mówi.
Jeżeli wjeżdżasz przed kogoś i hamujesz gwałtownie powodując wypadek, to jest to twoja wina i nie masz nic do gadania w tym wypadku
A co do wjeżdżania w kogo chcesz, to też nie pominąłeś sedno.
Ale idąc Twoim tokiem myślenia jeżeli widzisz 100 gości na motocyklach, a niektórzy z nich mają broń, to masz jak najbardziej prawo się bronić.
Mówiłem o spekulacjach, nie zmyślonych faktach, a na razie cała historia na tym się opiera.
przemyśl i naucz się wyrażać własną opinię, nie opartą na MaxTV i na tym co Ci serwują media.
Pzdr,<br><hr>Pepe<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szkoda, że pie..rzysz jak Gowin. Możesz mieć znajomości w policji ile chcesz, ale jeden prokurator wystarczy, by takiego gostka wsadzić do pierdla. Osobną sprawą jest to, że moim zdaniem z jego strony to była obrona konieczna, a osobą, która była pewna nietykalności to prawie każdy z tej bandy na motocyklach.<br><hr>uzkzKomentatorzy napisał(a):Policjant w porządku, szkoda że autor filmiku nie do końca, ale ciekawa prawda wychodzi.
Można spekulować że kierowca SUV wiedział już wcześniej że mając znajomości może sobie na więcej pozwolić, stąd roadrage o którym mówi Max Kolonko. Ciekawe czy by zdecydował się na przejeżdżanie ludzi wiedząc że znajomości nie ma.<br><hr>Dyplomata<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dla mnie osoba (Boczo czy jak go tam) która tak pogardliwie wyraża się o motocyklistach, która za psi pazur ma ludzkie życie (niezależnie czy to jest motocyklista czy też nie), która pomimo tego, iż jest lamusem (motocyklowym) o innych wypowiada się z góry, która wizerunkowo nie pasuje do tego portalu i motocykli sportowych ( Boczo i ścigacz to są zupełnie dwa oddzielne obrazy , raczej kojarzy się z motobazarem a nie rasową wyścigówką), która dla motocyklistów robi więcej złego niż dobrego nigdy ale to przenigdy nie powinna pracować w portalu motocyklowym. Dla mnie portal ścigacz osiągnął dno (wizerunkowe, światopoglądowe, i merytoryczne). Widać że dzięgi przysłoniły wam rozum, a to się zawsze źle kończy.<br><hr>Kolec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości